reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Teraz jest słodko ale jak będzie się wam gramolił do łóżka jak będzie miał 5-6 lat to już nie tak slodko:) starszego tak nauczyliśmy ale z młodszym juz byłam mądrzejsza:) teraz też młodej nie będę brała. Lubię spać z dziećmi, może jakbyśmy mieli duże sypialniane lóżko to inaczej ale śpimy na narożniku.
Moja córka 5 latka nam się gramoli czasem do łóżka w nocy oczywiście już nie raz dostałam z łokcia ale i tak lubię jak jest z nami :) najbardziej uwielbiam rano patrzeć na męża i na nią jak słodko śpią :)))

reklama
To ja się bezczelnie pochwalę że moje dziecko będzie miało 8 lat za miesiąc i jest mega samodzielne. Nie mam problemu by zostawić ja sama w domu czy puścić do sklepu. Jej to pasuje i mnie też :) W szpitalu przecież jak była to sama na oddziale tylko ja odwiedzalismy. Jest przy tym wyjątkowo dzielna i rozwazna.
Żeby nie było czasem nie myśli co robi, bywa leniwa i mały z niej balaganiarz...

Wczoraj właśnie z mężem doszliśmy do wniosku że nasze dzieci są z bajki o muminkach ;) charakternie to starsza jest porządną i slodka jak migotka, młodsza to taka pyszczata mała mi której nie sposób nie lubić a w brzuchu wloczykij który powinien już być na świecie A szlaja się nieposluszny... jak idę na ktg to zawsze położne się śmieją że mój syn to uciekinier bo nigdy go wylapac nie mogą:D
To super, że taka samodzielna:) moje chłopaki też są samodzielni bardzo jak widzę w stosunku do innych dzieci ale w domu nie zostaną nie wiem dlaczego. Na podwórku na osiedlu mogą siedzieć pól dnia a w domu nie. Mój starszy też bardziej rozważny, 2 razy pomyśli zanim zrobi a młodszy to rozstrzepaniec taki ale z tego co zauważyłam tak się często zdaża. Ciekawa jestem jaka osobowość nam się teraz szykuje:)

To super, że taka samodzielna:) moje chłopaki też są samodzielni bardzo jak widzę w stosunku do innych dzieci ale w domu nie zostaną nie wiem dlaczego. Na podwórku na osiedlu mogą siedzieć pól dnia a w domu nie. Mój starszy też bardziej rozważny, 2 razy pomyśli zanim zrobi a młodszy to rozstrzepaniec taki ale z tego co zauważyłam tak się często zdaża. Ciekawa jestem jaka osobowość nam się teraz szykuje:)
Jaka by nie była to dla was będzie najlepsza w świecie. Choć przy dwóch starszych braciach może będzie mieć syndrom księżniczki:D
Swoją drogą fascynujące jest to że z tych samych genów powstają nowe życia, nowe organizmy o tak różnych charakterach :)
Ja też jestem bardzo ciekawa jaki będzie jedyny syn :)

reklama
Do góry