reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Teraz jest słodko ale jak będzie się wam gramolił do łóżka jak będzie miał 5-6 lat to już nie tak slodko:) starszego tak nauczyliśmy ale z młodszym juz byłam mądrzejsza:) teraz też młodej nie będę brała. Lubię spać z dziećmi, może jakbyśmy mieli duże sypialniane lóżko to inaczej ale śpimy na narożniku.
Moja córka 5 latka nam się gramoli czasem do łóżka w nocy oczywiście już nie raz dostałam z łokcia ale i tak lubię jak jest z nami :) najbardziej uwielbiam rano patrzeć na męża i na nią jak słodko śpią :)))

reklama
To ja się bezczelnie pochwalę że moje dziecko będzie miało 8 lat za miesiąc i jest mega samodzielne. Nie mam problemu by zostawić ja sama w domu czy puścić do sklepu. Jej to pasuje i mnie też :) W szpitalu przecież jak była to sama na oddziale tylko ja odwiedzalismy. Jest przy tym wyjątkowo dzielna i rozwazna.
Żeby nie było czasem nie myśli co robi, bywa leniwa i mały z niej balaganiarz...

Wczoraj właśnie z mężem doszliśmy do wniosku że nasze dzieci są z bajki o muminkach ;) charakternie to starsza jest porządną i slodka jak migotka, młodsza to taka pyszczata mała mi której nie sposób nie lubić a w brzuchu wloczykij który powinien już być na świecie A szlaja się nieposluszny... jak idę na ktg to zawsze położne się śmieją że mój syn to uciekinier bo nigdy go wylapac nie mogą:D
To super, że taka samodzielna:) moje chłopaki też są samodzielni bardzo jak widzę w stosunku do innych dzieci ale w domu nie zostaną nie wiem dlaczego. Na podwórku na osiedlu mogą siedzieć pól dnia a w domu nie. Mój starszy też bardziej rozważny, 2 razy pomyśli zanim zrobi a młodszy to rozstrzepaniec taki ale z tego co zauważyłam tak się często zdaża. Ciekawa jestem jaka osobowość nam się teraz szykuje:)

To super, że taka samodzielna:) moje chłopaki też są samodzielni bardzo jak widzę w stosunku do innych dzieci ale w domu nie zostaną nie wiem dlaczego. Na podwórku na osiedlu mogą siedzieć pól dnia a w domu nie. Mój starszy też bardziej rozważny, 2 razy pomyśli zanim zrobi a młodszy to rozstrzepaniec taki ale z tego co zauważyłam tak się często zdaża. Ciekawa jestem jaka osobowość nam się teraz szykuje:)
Jaka by nie była to dla was będzie najlepsza w świecie. Choć przy dwóch starszych braciach może będzie mieć syndrom księżniczki:D
Swoją drogą fascynujące jest to że z tych samych genów powstają nowe życia, nowe organizmy o tak różnych charakterach :)
Ja też jestem bardzo ciekawa jaki będzie jedyny syn :)

reklama
Do góry