reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Karolina wybacz ale czasem naprawdę można odebrać że się chwalisz . Szczególnie jak kiedyś pisałas że Bartek cię poszarpał i jakieś inne rzeczy jeszcze a później ciągle piszesz że jest idealny najlepszy itp.. no to gdzieś tu jest nieprawda bo dla mnie ktoś kto by mnie poszarpał nie byłby idealny . Oczywiście to twoje życie , twoje wybory to jedynie przykład że można odnieść wrażenie " chwalenia się " . Tak jak mówię to twoja sprawa ale skoro pisałaś o tym na forum publicznym to chyba nie temat tabu i mam nadzieję że nie dostanę po głowie że poruszylam ten temat[emoji39][emoji39]

Nikt nie jest idealny, chyba to oczywiste. Każdy jest człowiekiem i Popełnia błędy i on wtedy popełnił i już przeprosił dawno i nigdy nie powtórzy tego, bo wie jakie by były skutki :/ także spokojnie. Nie mam rozchwiania emocjonalnego jeśli tak sądzisz. Tak, „chwale” się oczywiście. Facetem, dzieckiem, wakacjami, jego pensja, naszym cudownym życiem heh. Wlasnei można odnieść wrażenie, ale zdrowo myśląca osoba nie widząca zawiści i podtekstów nie weźmie tego za przechwałki. Wiec coś tu nie tak z odbiorem chyba.. ;) na to wychodzi. Bo to złe, ze mam się dobrze i kocham swoje życie i każdy jego dzień? Lepiej siedzieć i płakać ze deszcz pada, ze dziecko się znowu zesralo itd.. każdy ma swoje podejście do życia. Może dlatego niezbyt się „kumamy” ;)

Nie, on mnie kocha tak bardzo, ze wytrzymuje haha ja gaduła jestem to fakt, zodiakalny bliźniak a mała jest lew także on jest wodnik to daje rade. Na pewno ma mnie ochote nieraz udusić, ale jesteśmy jak przyjaciele i o wszystkim gadamy, śmiejemy się, przytulamy a i nieraz drzemy koty mega, ale to zdrowe przynajmniej jest równowaga :)

Wierzysz w znaki zodiaku? Przecież to bujda na resorach :p

Teraz jest słodko ale jak będzie się wam gramolił do łóżka jak będzie miał 5-6 lat to już nie tak slodko:) starszego tak nauczyliśmy ale z młodszym juz byłam mądrzejsza:) teraz też młodej nie będę brała. Lubię spać z dziećmi, może jakbyśmy mieli duże sypialniane lóżko to inaczej ale śpimy na narożniku.
Wiem, nie mogę tak nauczyć, muszę przezwyciężyć tą słodycz [emoji16]

reklama
Do góry