reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie tez na 24 sierpnia..jedynie co to niekiedy kłuje mnie w pochwie, brzuch ciągnie , a tej nocy mnie bolał cały brzuch. Ciekawe są to oznaki zbliżającego sie porodu. Czym bliżej tym ja sie bardziej stresuję:)
Też się stresuje porodem, ale z drugiej strony chce mieć już to za sobą.

U mnie tez na 24 sierpnia..jedynie co to niekiedy kłuje mnie w pochwie, brzuch ciągnie , a tej nocy mnie bolał cały brzuch. Ciekawe są to oznaki zbliżającego sie porodu. Czym bliżej tym ja sie bardziej stresuję:)
Ja mam takie same oznaki plus wczoraj lekko odchodzące nitki czopu bezowe . Z tym , ze czytając historie naszych dziewczyn , ktore juz urodziły to ten czop moze sobie odchodzić nawet 2 tyg ..

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359

Masz prześliczne dzieci ❤️

Witam witam, gratulacje dla swierzo upieczonych mam i tatusiów!!!! Łzy mi lecą jak oglądam te maleństwa . Dziś zaczęłam 37 tydz. Zrobiłam ostatnie pranie bo zawsze coś się zawieruszy i chyba umuje okno bo jest super pogoda jeszcze. Jutro mam wizytę. W tamtym tyg byłam w szpitalu na rozmowie co u jak z porodem ( bo wcześniejsza ciąża nie zakończyła się happy E.) Inni lekarze nakazywali wywoływanie w 38 tc. Czego się boję, inni szpital od 36 tyg. Teraz jest wszystko ok więc uzgidnilismy wywoływanie w 40+0 a teraz wizyty 2x w tyg na KTG. Raz w szpitalu a raz u mojego gina. Więc jestem zadowolona że jestem pod kontrolą scisla.

reklama
Do góry