reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie tez na 24 sierpnia..jedynie co to niekiedy kłuje mnie w pochwie, brzuch ciągnie , a tej nocy mnie bolał cały brzuch. Ciekawe są to oznaki zbliżającego sie porodu. Czym bliżej tym ja sie bardziej stresuję:)
Też się stresuje porodem, ale z drugiej strony chce mieć już to za sobą.

U mnie tez na 24 sierpnia..jedynie co to niekiedy kłuje mnie w pochwie, brzuch ciągnie , a tej nocy mnie bolał cały brzuch. Ciekawe są to oznaki zbliżającego sie porodu. Czym bliżej tym ja sie bardziej stresuję:)
Ja mam takie same oznaki plus wczoraj lekko odchodzące nitki czopu bezowe . Z tym , ze czytając historie naszych dziewczyn , ktore juz urodziły to ten czop moze sobie odchodzić nawet 2 tyg ..

Czesc dziewczyny ,

Melduje , ze u nas nadal constans :) w nocy z soboty na niedziele zmarła babcia mojego męża - tego sie spodziewaliśmy , ze jesli umrze to wtedy , ze pogrzeb bedzie w dniu narodzin naszego dziecka ( babcia słynęła z trudnego charakteru i złośliwości ) :) tak wiec pogrzeb w piątek i w piątek mamy datę porodu wyznaczona ( nie spodziewam sie niczego wcześniej ).

Dzis mam 38 tydzień ciąży - hurra !! Także w tym tygodniu bedzie Astrid , która sie do mnie przyłącza na ten tydzień ?

Kobietki ktore juz urodziły - ale wam fajnie ! Macie piekne zdrowe dzieciaki i większość z was nawet brzucha juz nie ma . A te nasze forumowe dzieci to wszystkie tak piekne , ze Kocham Jak wystawiacie zdjecia .

@megalija jestes? @kasiak85 hallo?
Mocno trzymam kciuki za dzuewczyny , których termin juz minął lub mija, zeby zaczęło sie cos dziać .

Ja jeszcze nie moge sie pochwalić zdjęciem dzidziusia ;-) to pochwale sie moimi prawie 6 latkami -Wczoraj im zrobiłam troche zdjec i kocham niesamowicie !!!

Zobacz załącznik 885356 Zobacz załącznik 885357 Zobacz załącznik 885358 Zobacz załącznik 885359

Masz prześliczne dzieci ❤️

Witam witam, gratulacje dla swierzo upieczonych mam i tatusiów!!!! Łzy mi lecą jak oglądam te maleństwa . Dziś zaczęłam 37 tydz. Zrobiłam ostatnie pranie bo zawsze coś się zawieruszy i chyba umuje okno bo jest super pogoda jeszcze. Jutro mam wizytę. W tamtym tyg byłam w szpitalu na rozmowie co u jak z porodem ( bo wcześniejsza ciąża nie zakończyła się happy E.) Inni lekarze nakazywali wywoływanie w 38 tc. Czego się boję, inni szpital od 36 tyg. Teraz jest wszystko ok więc uzgidnilismy wywoływanie w 40+0 a teraz wizyty 2x w tyg na KTG. Raz w szpitalu a raz u mojego gina. Więc jestem zadowolona że jestem pod kontrolą scisla.

reklama
Do góry