reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@klaudiaa975 nocna laktacja jest najważniejsza wydaje mi się z w nocy szczególnie lepiej karmić z piersi żeby nie było problemów z pokarmem.

No tak, nie pomyślałam o tym.. to w takim razie będziemy się męczyć w nocy. Mała jest trochę uparta, bo pierś w buzi, mleko leci a ona płacze zamiast ciągnąć. Po jakimś czasie się udaje i złapie ładnie, naje się pół godziny i śpi sobie. Mam nadzieję , że w końcu nam się ustabilizuje to karmienie. Gdyby szło ładnie to opieka nad noworodkiem według mnie jest najprostsza na świecie [emoji16] byle by jadło ładnie z piersi

Ja do 12:15 pod ktg, zobaczymy czy coś się pisze. A znając życie nie zapiszą się skurcze haha a od 3:30 do 8 było xd

Ale fajnie się słucha tego serducha [emoji5]
IMG_0672.JPG

Załączniki

• IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    528,8 KB · Wyświetleń: 392
No tak, nie pomyślałam o tym.. to w takim razie będziemy się męczyć w nocy. Mała jest trochę uparta, bo pierś w buzi, mleko leci a ona płacze zamiast ciągnąć. Po jakimś czasie się udaje i złapie ładnie, naje się pół godziny i śpi sobie. Mam nadzieję , że w końcu nam się ustabilizuje to karmienie. Gdyby szło ładnie to opieka nad noworodkiem według mnie jest najprostsza na świecie [emoji16] byle by jadło ładnie z piersi
W końcu się siebie nawzajem nauczycie[emoji16]

reklama
Do góry