reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
Dla mnie to tacy ludzie musza mieć chyba coś nie pokolei w głowie, tyle się twraz o tym trąbi wszędzie, a ludzie dalej bezmyślnie zostawiają te dzieci czy zwierzęta w aucie podczas upalow... :/

reklama
Dla mnie to tacy ludzie musza mieć chyba coś nie pokolei w głowie, tyle się twraz o tym trąbi wszędzie, a ludzie dalej bezmyślnie zostawiają te dzieci czy zwierzęta w aucie podczas upalow... :/
No dokładnie... Jakim głupim trzeba być. Wyobraźni za grosz...
Idiotka własne dziecko mogła żywcem ugotować...

U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...

Co za idiotka, zero wyobraźni:/

Głupota ludzka i bezmyślność są niestety nieskończone.
U nas też parę dni temu tatuś zostawił dzieci pod marketem i jeszcze oburzony był ze mu ktoś szyby wybił. Tak przynajmniej pisano o tym :(

A dziś @Paulana miała jechać do szpitala prawda? Czy coś mieszam znowu..
U nas zapowiadają dziś burzę. Mam nadzieję że przyjdą bo już zdycham...
@miloscwczasachpopkultury smacznie wygląda:) dbają o pacjentki widać:)

Dziewczyny wychodzeeee :D czekam na wypis w miedzyczasie zjem sobie obiad jeszcze tu :D bo glodna jestem :D delirke mam az hyhy :D
To jest wiadomość![emoji16][emoji16] udanego powrotu do domku dziewczyny[emoji8]
A no i u nas po wizycie położnej wszystko super.
Mala przybiera :)
Wagę urodzeniowa miała 2450. Na pierwszą dobę po porodzie 2340. Druga doba po porodzie i przy wypisie 2280. A dzisiaj 2370 g :) czyli już 90g przybrała przez wtorek i środę :)
No to super! Majeczka daje radę[emoji16]

reklama
Do góry