GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
I badz tu madraA ja teraz na szkole rodzenia od jednej położnej usłyszałam, że się napletka nie ściąga, a druga powiedziała, że trzeba próbować[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I badz tu madraA ja teraz na szkole rodzenia od jednej położnej usłyszałam, że się napletka nie ściąga, a druga powiedziała, że trzeba próbować[emoji23]
W Pepco dziękujeJest cudowna. Jaki piękny kącik ma malutka . Gdzie kupowalas jednorozce ?
A pediatra powie jeszcze coś innego[emoji23]I badz tu madra
A połozne w szpitalu swojeA pediatra powie jeszcze coś innego[emoji23]
@klaudiaa975 nocna laktacja jest najważniejsza wydaje mi się z w nocy szczególnie lepiej karmić z piersi żeby nie było problemów z pokarmem.
W końcu się siebie nawzajem nauczycie[emoji16]No tak, nie pomyślałam o tym.. to w takim razie będziemy się męczyć w nocy. Mała jest trochę uparta, bo pierś w buzi, mleko leci a ona płacze zamiast ciągnąć. Po jakimś czasie się udaje i złapie ładnie, naje się pół godziny i śpi sobie. Mam nadzieję , że w końcu nam się ustabilizuje to karmienie. Gdyby szło ładnie to opieka nad noworodkiem według mnie jest najprostsza na świecie [emoji16] byle by jadło ładnie z piersi
Dziewczyny których dzieci nie chcą spać bez mamusi! [emoji23][emoji23][emoji23] jest na to patent: Zobacz załącznik 884074