Ja się chwilę przespalam. Niestety obudził mnie telefon ale choć na chwilę zasnęłam. Lepiej mi. Skurcze odpuscily ale płuca i biodra bolą niemiłosiernie. Już się śmieje że jak lekarz mi dziś powie że BZ to mu powiem że niech mnie wypisze z tej imprezy bo ja rezygnuję i wycofuje się na dobre Nie ma we mnie kszty siły już.
reklama
Ja już po wizycie, przepływy okej, szyjka zgładzona, ale rozwarcia zbytnio nie ma, cos sie zaczyna dziać ze skurczami bo nawet lekarz przy badaniu czuł brzuch jak sie napina, mówi ze powinny te skurcze zrobić rozwarcie, do terminu powinnam urodzic (08.08) gdyby nie to mam przyjść 9go. Jakby wody odeszły to do szpitala i jakby skurcze były co 5-8min to tez. Zobaczymy, mam nadzieje ze sie rozkręci cos bo jednak od 4 nie spałam bo cos smyralo i teraz tez cały czas pobolewa jak na okres [emoji110]
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
madziula92
Smacznego :*Przyjechał obiadek i mniam mniam Zobacz załącznik 884109
miloscwczasachpopkultury
Smacznego :*
Dziękuje [emoji5] rzuciłam się na niego jakbym nie jadła tydzień hahha
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny wychodzeeee czekam na wypis w miedzyczasie zjem sobie obiad jeszcze tu bo glodna jestem delirke mam az hyhy
madziula92
Dziewczyny wychodzeeee czekam na wypis w miedzyczasie zjem sobie obiad jeszcze tu bo glodna jestem delirke mam az hyhy
Super informacje :* to teraz już na spokojnie w domku
Kasiula8989
U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
reklama
Biedroneczka10
Jak na szpitalny to całkiem nieźle wygląda a jak smakuje?Przyjechał obiadek i mniam mniam Zobacz załącznik 884109