reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja się chwilę przespalam. Niestety obudził mnie telefon ale choć na chwilę zasnęłam. Lepiej mi. Skurcze odpuscily ale płuca i biodra bolą niemiłosiernie. Już się śmieje że jak lekarz mi dziś powie że BZ to mu powiem że niech mnie wypisze z tej imprezy bo ja rezygnuję i wycofuje się na dobre :) Nie ma we mnie kszty siły już.

reklama
Ja już po wizycie, przepływy okej, szyjka zgładzona, ale rozwarcia zbytnio nie ma, cos sie zaczyna dziać ze skurczami bo nawet lekarz przy badaniu czuł brzuch jak sie napina, mówi ze powinny te skurcze zrobić rozwarcie, do terminu powinnam urodzic (08.08) gdyby nie to mam przyjść 9go. Jakby wody odeszły to do szpitala i jakby skurcze były co 5-8min to tez. Zobaczymy, mam nadzieje ze sie rozkręci cos bo jednak od 4 nie spałam bo cos smyralo i teraz tez cały czas pobolewa jak na okres [emoji110]

Przyjechał obiadek i mniam mniam
IMG_0672.JPG

Załączniki

• IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    454,9 KB · Wyświetleń: 428
U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...

reklama
Do góry