reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale Ci wasi mezowie dziwni...ostatnia szansa później post 6 tygodni a później już nie będzie tak fajnie bo trzeba myśleć żeby ciąża kolejna nie była.
Właśnie dzisiaj się nawet zastanawiałam nad tym jaka antykoncepcję wybrać po tych 6 tygodniach i mam mieszane uczucia. Nie lubię prezerwatywy a tabletki słyszałam że te przy karmieniu niestety są słabo tolerowane i dużo plamien jest i boli.
Myslalyscie już coś czy tylko ja tak w przód wybiegam?:p
Ja raczej na tabletki się zdecyduje[emoji16]
Moja dzis do 2 w nocy bedzie naswietlana,miala usg glowki,jutro badania ogolne, wiec jesli wszystko bedzie dobrze to jutro nas wypisza ,tak mi pani doktor powiedziala ;)
No to trzymam kciuki, żebyście jutro wyszły[emoji16]

reklama
Dziewczyny musze kupic sobie wiekszy stanik :errr: mam tak duzo pokarmu i tak wielkie cycki ze szok :szok: rozmiar chyba "Z" [emoji23] jeden cycek na bank wazy 2.5 kg.. jak nie wiecej.. jest wiekszy 2-3x od glowki malej :szok: i musze sobie kupic stanik lepszej firmy i delikatnie usztywniany a nie miekki z sama fiszbina bo sa za ciezkie i on nie utrzymuje ich :confused2:

To ja już wiem że będę miała to samo :errr:

I do domku ❤️
153312375739750618709.jpg

Załączniki

• 153312375739750618709.jpg
    153312375739750618709.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 502
Ja miałam spirale mirene. Gorąca polecam. Koszt duży jednorazowy ale jeśli miałabyś to przeliczyć na koszty tabletek to i bardzo się opłaca no i nie musisz pamiętać aby brać dzień w dzień ( moja zmora systematyczność [emoji23][emoji23])
no właśnie nad mirellą się zastanawiam ale zobaczę czy będę mogła. Przy cc mają mi wyciąć prawy jajnik.

Mojemu tez mowie ze możemy się poprzytulac bo mogę już rodzic i ze mam już dość chodzić w dwupaku i ze jak on mi nie pomoże to sama będę się zaspokajać ( nawet nie wiem czy to coś pomoze)... ale on nie chce o tym słyszeć, zeswirowal na tym punkcie. Stwierdził że lac do małej nie będzie
Moj taki sam - jestem nietykalna jak dziewica orleańska , ale powiem szczerze mi to pasuje , jeszcze w ten upał zeby sie do mnie przyklejał to podziękuje :-p my to teraz bedziemy w strachu , zeby nie wpaść z 4 dzieckiem jak urodzę .

reklama
Hehe, no jak by było ok między nami podejrzewam,że mimo wszystko on by i tak nie chciał się pobzykac. Bo balby się uderzać w glowke:p ale jest jak jest i nie liczę na to że się zdecyduje. Stymuluje przy nim sutki to widzę że zerka,ale żeby pomóc...no nic.
Samozaspokajanie nic nie daje:p bynajmniejnu mnie, 2 razy chyba probowalam;)

I ja mam nadzieję,że się ułoży wszystko jak już ta mała istotka wyjdzie....

Tak teraz patrzę,że kurczę wagowo corcia w 20 centylu:/ a wymiar HC w 0.59 centylu?????.???? Dzizas... niech ona wychodzi bo oszaleje. Trochę plamie i jestem ciągle głodna...
Nie martw sie tymi wymiarami , zobacz jakie za to nogi ma długie ! Wysoka dziewczyna bedzie . U mnie ledwo 10 centyl z ryzykiem zejścia niżej .

Do góry