reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyjdzie położna to niech sprawdzi ja już sama nie wiem. Jedna pierś okej a druga była tak twarda że wycisnąć mleka nie szło ,teraz szczypie od czasu do czasu. A tez rano gniotlam mocno żeby rozmasowac a z tego co czytam to nie powinno się tak robić.. no nic, niech mala próbuje a ja najwyżej skorzystam z pomocy położnej. Na pewno będzie wiedziała jak mi pomóc.
A probowalaś ciepły prysznic ? Mi zawsze tryskalo mleko wtedy jak z fontanny i były odblokowane

reklama
Dziewczyny musze kupic sobie wiekszy stanik :errr: mam tak duzo pokarmu i tak wielkie cycki ze szok :szok: rozmiar chyba "Z" [emoji23] jeden cycek na bank wazy 2.5 kg.. jak nie wiecej.. jest wiekszy 2-3x od glowki malej :szok: i musze sobie kupic stanik lepszej firmy i delikatnie usztywniany a nie miekki z sama fiszbina bo sa za ciezkie i on nie utrzymuje ich :confused2:

Mi Brafitterka mówiła zeby nie kupować z fiszbinami bo mogą one blokować kanaliki z mlekiem i można zapalenia sie nabawić. Tez mam olbrzymi rozmiar i bez fiszbin nosze biustonosz.

A czemu za młody? Mój mąż też młodszy ode mnie, jak Twój, tzn mój 27 lat. Nie wiedziałam,że są jakieś ograniczenia wiekowe:D
Zdrówka dla corci Ci zycze:* i cieszę się,że po wizycie wszystko dobrze:*
Ostatnio właśnie tak mówił mój ginekolog. Muszę się wczytać w temat. To mamy mezow w tym samym wieku ;).

GBS tak szybko? Ja czekałam tydzień bo oni muszą próbować wychodowac bakterie.
Ciekawe czy to jakaś inna metoda czy co.

Rozmawiałam z lekarzem i mówił, że wynik dostanę po ktg i tak było. Cały czas się zastanawialam czy w ogóle robić i lekarz mówił, że warto, bo położna z kokei mi odradzała.

reklama
Mąż ma dziś i jutro wolne, chcieliśmy jechać na 2-3 dni pod namiot ale zrezygnowaliśmy. Jest 39st w cieniu. Jeszcze byśmy sobie krzywdy narobili w tym upale. Masakra jak wyszłam na balkon ściągnąć pranie już mi słabo było. Mąż zrobil zakupy glownie lody i zimne napoje i leżmy w salonie z włączona klimatyzację i nigdzie się nie ruszamy. Może wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi pojedziemy nad morze.

Do góry