reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale Ci wasi mezowie dziwni...ostatnia szansa później post 6 tygodni a później już nie będzie tak fajnie bo trzeba myśleć żeby ciąża kolejna nie była.
Właśnie dzisiaj się nawet zastanawiałam nad tym jaka antykoncepcję wybrać po tych 6 tygodniach i mam mieszane uczucia. Nie lubię prezerwatywy a tabletki słyszałam że te przy karmieniu niestety są słabo tolerowane i dużo plamien jest i boli.
Myslalyscie już coś czy tylko ja tak w przód wybiegam?:p
Ja raczej na tabletki się zdecyduje[emoji16]
Moja dzis do 2 w nocy bedzie naswietlana,miala usg glowki,jutro badania ogolne, wiec jesli wszystko bedzie dobrze to jutro nas wypisza ,tak mi pani doktor powiedziala ;)
No to trzymam kciuki, żebyście jutro wyszły[emoji16]

reklama
Dziewczyny musze kupic sobie wiekszy stanik :errr: mam tak duzo pokarmu i tak wielkie cycki ze szok :szok: rozmiar chyba "Z" [emoji23] jeden cycek na bank wazy 2.5 kg.. jak nie wiecej.. jest wiekszy 2-3x od glowki malej :szok: i musze sobie kupic stanik lepszej firmy i delikatnie usztywniany a nie miekki z sama fiszbina bo sa za ciezkie i on nie utrzymuje ich :confused2:

To ja już wiem że będę miała to samo :errr:

I do domku ❤️
153312375739750618709.jpg

Załączniki

• 153312375739750618709.jpg
    153312375739750618709.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 506
Ja miałam spirale mirene. Gorąca polecam. Koszt duży jednorazowy ale jeśli miałabyś to przeliczyć na koszty tabletek to i bardzo się opłaca no i nie musisz pamiętać aby brać dzień w dzień ( moja zmora systematyczność [emoji23][emoji23])
no właśnie nad mirellą się zastanawiam ale zobaczę czy będę mogła. Przy cc mają mi wyciąć prawy jajnik.

Mojemu tez mowie ze możemy się poprzytulac bo mogę już rodzic i ze mam już dość chodzić w dwupaku i ze jak on mi nie pomoże to sama będę się zaspokajać ( nawet nie wiem czy to coś pomoze)... ale on nie chce o tym słyszeć, zeswirowal na tym punkcie. Stwierdził że lac do małej nie będzie
Moj taki sam - jestem nietykalna jak dziewica orleańska , ale powiem szczerze mi to pasuje , jeszcze w ten upał zeby sie do mnie przyklejał to podziękuje :-p my to teraz bedziemy w strachu , zeby nie wpaść z 4 dzieckiem jak urodzę .

reklama
Hehe, no jak by było ok między nami podejrzewam,że mimo wszystko on by i tak nie chciał się pobzykac. Bo balby się uderzać w glowke:p ale jest jak jest i nie liczę na to że się zdecyduje. Stymuluje przy nim sutki to widzę że zerka,ale żeby pomóc...no nic.
Samozaspokajanie nic nie daje:p bynajmniejnu mnie, 2 razy chyba probowalam;)

I ja mam nadzieję,że się ułoży wszystko jak już ta mała istotka wyjdzie....

Tak teraz patrzę,że kurczę wagowo corcia w 20 centylu:/ a wymiar HC w 0.59 centylu?????.???? Dzizas... niech ona wychodzi bo oszaleje. Trochę plamie i jestem ciągle głodna...
Nie martw sie tymi wymiarami , zobacz jakie za to nogi ma długie ! Wysoka dziewczyna bedzie . U mnie ledwo 10 centyl z ryzykiem zejścia niżej .

Do góry