reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :)
Jaki pięęęęękny upalny dzień ;)
Głowa mnie dziś pobolewa. Jeszcze mam wizytę. Położna powiedziała że mam podpytać o ktg na którym ja ani razu nie byłam :/ i tak sobie myślę że jak ja mam teraz wsiadać w auto, prowadzić i jechać te 30km ponad do szpitala na ktg to.mi się odechciewa :(
Dziewczyny ja już jestem tak zmęczona tym brzucholem.
Jeszcze troche kochana ❤❤

reklama
Ale Ci wasi mezowie dziwni...ostatnia szansa później post 6 tygodni a później już nie będzie tak fajnie bo trzeba myśleć żeby ciąża kolejna nie była.
Właśnie dzisiaj się nawet zastanawiałam nad tym jaka antykoncepcję wybrać po tych 6 tygodniach i mam mieszane uczucia. Nie lubię prezerwatywy a tabletki słyszałam że te przy karmieniu niestety są słabo tolerowane i dużo plamien jest i boli.
Myslalyscie już coś czy tylko ja tak w przód wybiegam?:p
Mnie się ostatnio lekarz pytał jaka metodę chcemy wybrać. Sugerował mi właśnie tabletki, ale ja nie v jestem przekonana. Rozmawiałam z mężem o wazektomi, ale jest na to za młody.... Jeszcze będę się w temat zagłębiać.

Dziewczyny musze kupic sobie wiekszy stanik :errr: mam tak duzo pokarmu i tak wielkie cycki ze szok :szok: rozmiar chyba "Z" [emoji23] jeden cycek na bank wazy 2.5 kg.. jak nie wiecej.. jest wiekszy 2-3x od glowki malej :szok: i musze sobie kupic stanik lepszej firmy i delikatnie usztywniany a nie miekki z sama fiszbina bo sa za ciezkie i on nie utrzymuje ich :confused2:
Boje sie, ze u mnie bedzie to samo [emoji14] tylko nadal mi nic nie leci. To normalne?

Dzień dobry :)
Jaki pięęęęękny upalny dzień ;)
Głowa mnie dziś pobolewa. Jeszcze mam wizytę. Położna powiedziała że mam podpytać o ktg na którym ja ani razu nie byłam :/ i tak sobie myślę że jak ja mam teraz wsiadać w auto, prowadzić i jechać te 30km ponad do szpitala na ktg to.mi się odechciewa :(
Dziewczyny ja już jestem tak zmęczona tym brzucholem.
Mnie od rana tez glowa bolała, ale przeszło mi :) powodzenia na wizycie:) ja mam na 15.15 i nie chce mi się wychodzić na taki upał :(

Tesciowa dzwoniła, że Martę boli ucho. Najbardziej wieczorem. Była z nią u lekarza i jest zapalenie. W dzień Ja nie boli na szczęście, ale lekarz powiedział, że na to jak wygląda powinno :(. Moja biedulka jest jeszcze tak daleko od mnie :(.

Ja już po wizycie. Pobrałam jednak wymaz na gbs i wynik miałam już po ktg :). Negatywny :). Szyjka miękka i skrócona. Mamy już pozwolenie na przytulanki, więc po tym poście będziemy działać :D. I na spokojnie Leonardo może się w każdej chwili rodzic. Lekarz mówił, że już za wcześniaka nie będzie liczony.

Zaraz się biorę za okno w kuchni, Enno powiesi firankę. Zresztą mam cała listę rzeczy do zrobienia.

M
Boje sie, ze u mnie bedzie to samo [emoji14] tylko nadal mi nic nie leci. To normalne?
Mi leciala siara gdy nacisnelam sutka dopiero ;) teraz sie rozkreca ale nie odciagam zeby bardziej nie pobudzic bo sobie nie poradze,zawiozlam mala na naswietlenia po karmieniu i pytam ich(inna zmiana ;)) czy maja jakies glodne dzieci na oddziale i pokazuje biust hyhyhyhy sie smialy ;) ale zaraz pytaly czy nie sa twarde ;) zupelnie inny personel ;)

Mnie się ostatnio lekarz pytał jaka metodę chcemy wybrać. Sugerował mi właśnie tabletki, ale ja nie v jestem przekonana. Rozmawiałam z mężem o wazektomi, ale jest na to za młody.... Jeszcze będę się w temat zagłębiać.
A czemu za młody? Mój mąż też młodszy ode mnie, jak Twój, tzn mój 27 lat. Nie wiedziałam,że są jakieś ograniczenia wiekowe:D
Zdrówka dla corci Ci zycze:* i cieszę się,że po wizycie wszystko dobrze:*

reklama
Ja już po wizycie. Pobrałam jednak wymaz na gbs i wynik miałam już po ktg :). Negatywny :). Szyjka miękka i skrócona. Mamy już pozwolenie na przytulanki, więc po tym poście będziemy działać :D. I na spokojnie Leonardo może się w każdej chwili rodzic. Lekarz mówił, że już za wcześniaka nie będzie liczony.

Zaraz się biorę za okno w kuchni, Enno powiesi firankę. Zresztą mam cała listę rzeczy do zrobienia.

GBS tak szybko? Ja czekałam tydzień bo oni muszą próbować wychodowac bakterie.
Ciekawe czy to jakaś inna metoda czy co.

Do góry