reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To powodzenia :)

No jak na mnie to i tak dużo, ze aż 3 skurcze w ciągu 30 minut :D jak wcześniej nic. wiec schody coś tam działają. Jeszcze napije się dziś tej herbatki, pomęczę mojego o jakieś przytulanki chociaż już nie ma sił hah i może spacer. A teraz pod prysznicem odleciało znowu mi czopka trochę po tych schodach [emoji5][emoji28]
A ja już myślałam, że coś się w końcu ruszyło u Ciebie :) Działaj dalej i dawaj znać jak się sytuacją rozwija :) Mam nadzieję, że w końcu wychodzisz i wyprzytulasz tą swoją Niunię <3
Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .
Najważniejsze, że pojechałaś do szpitala i że jesteś pod opieką :) Teraz już lekarze się Wami odpowiednio zajmą :) Informuj jak tam się sytuacja potoczy. Może już niedługo też będziesz tuliła Maleństwo :)

reklama
Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .
To niefajnie :( powodzenia i dawaj znać!!

Trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze :*
Dawaj znać.

A ja już myślałam, że coś się w końcu ruszyło u Ciebie :) Działaj dalej i dawaj znać jak się sytuacją rozwija :) Mam nadzieję, że w końcu wychodzisz i wyprzytulasz tą swoją Niunię <3

Najważniejsze, że pojechałaś do szpitala i że jesteś pod opieką :) Teraz już lekarze się Wami odpowiednio zajmą :) Informuj jak tam się sytuacja potoczy. Może już niedługo też będziesz tuliła Maleństwo :)

Ja miałam taka nadzieje, ale przynajmniej wiem, ze nawet te niby „niebolące” skurcze przepowiadające mogą mieć od 60-100 wartości także tamte już konkretne co były to już nie chce myśleć ile się na ktg zapisuje :D

Oj chce działac, ale mój dwa dni pod rząd po przytulaniu dziś twierdzi, ze nie da rady i jak tu żyć.. chciałam kuć żelazo póki gorące, a ten wielce zmęczony hah :D czyli wychodzi na to, ze sama muszę się starać, łazić po schodach itd :/
Także jutro znowu działam ze schodami 3x10 min i może do końca do terminu wychodzę [emoji16]

Nie skurczy nie ma za bardzo , przy tych bólach na miednice bardzo tętno dziecka idzie do góry .

Hmm, tak jakby się dzidzia pchała do wyjścia i moze przez jej wysiłek tak skacze albo gdzie pępowina jest koło nóżki zaplątana czy cokolwiek. Usg niech tez Ci zrobią [emoji847] dawaj znać kochana i trzymam kciuki za Was

@klaudiaa975 A wietrzysz trochę ranę? Jeśli nie masz nic, tzn żadnych środków, to może warto czystą wodą częściej przemywać pod prysznicem?

Tak tak wietrze, tyle , że gorzej boli ta rana w środku , tak mi się wydaje. Siostra dzisiaj przyjedzie to weźmie mi tamtym rose , poleje sobie kilka razy może coś ulży trochę , nie wiem czemu nie pomyślałam żeby kupić. Myślałam , że lactacyd wystarczy a to przecież żel :/

reklama
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.

A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?

Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.

Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

To i tak dość często , chyba macie blisko ?
Potesknicie troszkę to może dobrze Wam to zrobi :* nie stresuj się tylko :*

Do góry