reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To powodzenia :)

No jak na mnie to i tak dużo, ze aż 3 skurcze w ciągu 30 minut :D jak wcześniej nic. wiec schody coś tam działają. Jeszcze napije się dziś tej herbatki, pomęczę mojego o jakieś przytulanki chociaż już nie ma sił hah i może spacer. A teraz pod prysznicem odleciało znowu mi czopka trochę po tych schodach [emoji5][emoji28]
A ja już myślałam, że coś się w końcu ruszyło u Ciebie :) Działaj dalej i dawaj znać jak się sytuacją rozwija :) Mam nadzieję, że w końcu wychodzisz i wyprzytulasz tą swoją Niunię <3
Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .
Najważniejsze, że pojechałaś do szpitala i że jesteś pod opieką :) Teraz już lekarze się Wami odpowiednio zajmą :) Informuj jak tam się sytuacja potoczy. Może już niedługo też będziesz tuliła Maleństwo :)

reklama
Jestem w szpitalu - cos jest nie tak , dziecku bardzo skacze ciśnienie poniżej 120 a
potem 170 a ja mam bardzo wysokie . Teraz mam usg doppler i po nim kazali mi wrócić na oddział na rozmowę z lekarzem , który bedzie oglądał zapis .
To niefajnie :( powodzenia i dawaj znać!!

Trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze :*
Dawaj znać.

A ja już myślałam, że coś się w końcu ruszyło u Ciebie :) Działaj dalej i dawaj znać jak się sytuacją rozwija :) Mam nadzieję, że w końcu wychodzisz i wyprzytulasz tą swoją Niunię <3

Najważniejsze, że pojechałaś do szpitala i że jesteś pod opieką :) Teraz już lekarze się Wami odpowiednio zajmą :) Informuj jak tam się sytuacja potoczy. Może już niedługo też będziesz tuliła Maleństwo :)

Ja miałam taka nadzieje, ale przynajmniej wiem, ze nawet te niby „niebolące” skurcze przepowiadające mogą mieć od 60-100 wartości także tamte już konkretne co były to już nie chce myśleć ile się na ktg zapisuje :D

Oj chce działac, ale mój dwa dni pod rząd po przytulaniu dziś twierdzi, ze nie da rady i jak tu żyć.. chciałam kuć żelazo póki gorące, a ten wielce zmęczony hah :D czyli wychodzi na to, ze sama muszę się starać, łazić po schodach itd :/
Także jutro znowu działam ze schodami 3x10 min i może do końca do terminu wychodzę [emoji16]

Nie skurczy nie ma za bardzo , przy tych bólach na miednice bardzo tętno dziecka idzie do góry .

Hmm, tak jakby się dzidzia pchała do wyjścia i moze przez jej wysiłek tak skacze albo gdzie pępowina jest koło nóżki zaplątana czy cokolwiek. Usg niech tez Ci zrobią [emoji847] dawaj znać kochana i trzymam kciuki za Was

@klaudiaa975 A wietrzysz trochę ranę? Jeśli nie masz nic, tzn żadnych środków, to może warto czystą wodą częściej przemywać pod prysznicem?

Tak tak wietrze, tyle , że gorzej boli ta rana w środku , tak mi się wydaje. Siostra dzisiaj przyjedzie to weźmie mi tamtym rose , poleje sobie kilka razy może coś ulży trochę , nie wiem czemu nie pomyślałam żeby kupić. Myślałam , że lactacyd wystarczy a to przecież żel :/

reklama
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.

A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?

Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.

Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

To i tak dość często , chyba macie blisko ?
Potesknicie troszkę to może dobrze Wam to zrobi :* nie stresuj się tylko :*

Do góry