reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Na 19.20 mam badanie przepływow,ale ja cos słabo sie dzis czuje , mam silny ból głowy , zawroty i spuchłam , ręce mi sie trzęsą chyba podejdę do położnej jak tam bede .
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.
Nie wzięłam ze sobą :( i bepanthenu chyba też a sutki chcą mi odpasc z bólu :(
A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?
Szczerze to czuje sie jakbym miała jakis stan przedrzucawkowy, jest mi słabo zalewam sie potem i dodatkowo mam dziwne bóle jakby ucisk na dół miednicy i kość ogonowa -cos jest nie tak :(
Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.
Przykro mi , że tak się musisz męczyć i tęsknić :( a mąż nie może na dłużej przychodzić z córką ? Czy za malutka jest żeby wchodzić na oddział ? Bo chyba ma z 3/4 latka ?
Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

Na 19.20 mam badanie przepływow,ale ja cos słabo sie dzis czuje , mam silny ból głowy , zawroty i spuchłam , ręce mi sie trzęsą chyba podejdę do położnej jak tam bede .
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.
Nie wzięłam ze sobą :( i bepanthenu chyba też a sutki chcą mi odpasc z bólu :(
A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?
Szczerze to czuje sie jakbym miała jakis stan przedrzucawkowy, jest mi słabo zalewam sie potem i dodatkowo mam dziwne bóle jakby ucisk na dół miednicy i kość ogonowa -cos jest nie tak :(
Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.
Przykro mi , że tak się musisz męczyć i tęsknić :( a mąż nie może na dłużej przychodzić z córką ? Czy za malutka jest żeby wchodzić na oddział ? Bo chyba ma z 3/4 latka ?
Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

Kurcze w tym szpitalu i zasięg i internet kiepski i nieraz strony się nie ładują i nie wiem czy post przeszedł czy nie. Sorki za nadprodukcję..

reklama
Do góry