reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Na 19.20 mam badanie przepływow,ale ja cos słabo sie dzis czuje , mam silny ból głowy , zawroty i spuchłam , ręce mi sie trzęsą chyba podejdę do położnej jak tam bede .
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.
Nie wzięłam ze sobą :( i bepanthenu chyba też a sutki chcą mi odpasc z bólu :(
A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?
Szczerze to czuje sie jakbym miała jakis stan przedrzucawkowy, jest mi słabo zalewam sie potem i dodatkowo mam dziwne bóle jakby ucisk na dół miednicy i kość ogonowa -cos jest nie tak :(
Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.
Przykro mi , że tak się musisz męczyć i tęsknić :( a mąż nie może na dłużej przychodzić z córką ? Czy za malutka jest żeby wchodzić na oddział ? Bo chyba ma z 3/4 latka ?
Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

Na 19.20 mam badanie przepływow,ale ja cos słabo sie dzis czuje , mam silny ból głowy , zawroty i spuchłam , ręce mi sie trzęsą chyba podejdę do położnej jak tam bede .
Ty jedź na ip bo to nie są żarty. Ja miałam podobne objawy i niestety wylądowałam w szpitalu.
Nie wzięłam ze sobą :( i bepanthenu chyba też a sutki chcą mi odpasc z bólu :(
A nie ma Ci kto kupić w aptece przyszpitalnej?
Szczerze to czuje sie jakbym miała jakis stan przedrzucawkowy, jest mi słabo zalewam sie potem i dodatkowo mam dziwne bóle jakby ucisk na dół miednicy i kość ogonowa -cos jest nie tak :(
Jedź kobieto na ip nie zastanawiaj się bo nie chodzi tylko o Ciebie.
Przykro mi , że tak się musisz męczyć i tęsknić :( a mąż nie może na dłużej przychodzić z córką ? Czy za malutka jest żeby wchodzić na oddział ? Bo chyba ma z 3/4 latka ?
Przychodzi 2 razy dziennie tak po 2 godz są. Ale mimo wszystko, dla mnie to za krótko:(

Kurcze w tym szpitalu i zasięg i internet kiepski i nieraz strony się nie ładują i nie wiem czy post przeszedł czy nie. Sorki za nadprodukcję..

reklama
Do góry