Iga0071
Fanka BB :)
@KatiNails A może brak Ci magnezu przy tych upalach mogłaś się wyplukac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też burza. A ja się boję [emoji16]Nie wiem czy nie chodzi ci o coś lzejżego (do grilla typowo warzywnego) ale polecam to: paczka suchego tortellini (moze być z biedry), cyc z kury doprawiony gyrosem, ogórek surowy weżowy, majonez. Tortellini ugotować jak na opakowaniu, kurczaka usmażyć w przyprawie pokrojonego w kostkę. Do tego ogórek w kostkę i majonezu wg uznania. Wszystkiego objętościowo mniej więcej podobnie, może makaronu ciupinkę więcej. To najprostsza i u mnie najbardziej lubiana sałatka ever. Chłopy jedzą a kobity chcą przepis zupełnie dziwiąc się że to takie hop siup [emoji14]
Zawsze warto zachować ostrożność, ale też mam kociaka i jest z nami juz chyba z 10 lat wiec za jego kadencji były w domu dwa noworodki i oni w głowie jej było by tym dzidziulkom coś zrobić. Ale każdy kot ma też swój charakter, na szczęście ja mam korzystny egzemplarz.
Wydaje się, że długo, może tym razem faktycznie cos się zaczyna dziać trzymam kciuki
U mnie też coś się święci, młoda wyszła z basenu i bręczy że jej zimnooooo [emoji14] [emoji14] A ja kocham burze
A może to zaćmienie czy coś, potem będziemy dzieciom całe życie opowiadać że urodziło się w najdłuższym od lat zaćmieniu księzyca i opozycji Marsa, czy jakoś tak... Brzmi całkiem czarownicująco [emoji14]
Moja starsza miała przy urodzeniu 3660g i tylko 56 wchodziło w gre i to w tych mniejszych wariantach, ale ona przy tej wadze miała 51cm. Nie przewidzisz... Ja bym chyba nie brała
Może faktycznie warto jechać i sprawdzić. Przy tej pogodzie wszystkim nam kiepsko, ale mnie np nie aż tak jak opisujesz. Spokój i poczucie bycia w dobrych rękach są teraz bezcenne.
Niestety jeden na ileś przypadków taki będzie zawsze, choćby nie wiem jak medycyna była zaawansowana. Zachowajmy dziewczyny zdrowy rozsądek i zadnych niepotrzebnych nerwów. Ja oczywiście rozumiem o jak wielkiej tragedii mówimy ale takie przypadki są jednak niezwykle rzadkie i nie ma co rozmyślać a już broń boże przekładać tego na swój przypadek...
HyhyhyhyHahahaha,a ja sobie myślę "O co tym chodzi????" ach ten słownik....dramat... idę pozbierać czoło
Ja sie nie boje.. jest cudowna,kocham burze ❤U mnie też burza. A ja się boję [emoji16]
Burza jest u mnie
Właśnie nie dawno dość sporo zjadlam i pić pije jak smok [emoji23]Mam nadzieję że sama w domu nie jesteś? Usiądź napij się i zjedz coś hmm?
U nas jest gorąco, ale pochmurno. Przy dużo gorszych upałach mi się tak nie robiło nic na razie leżę. Jakby coś się działo gorzej mam dzwonić do męża i mamy@KatiNails A może brak Ci magnezu przy tych upalach mogłaś się wyplukac.
SuperOdebrałam wynik na paciorkowca - ujemny [emoji5]
To mój młody jak się urodzil to w książeczce zdrowia miał wpisane znaki szczególne ; fajkowy usmiech; młody jak się uśmiechał to tak na bok jakby fajkę palił.... a żeby było śmiesznie to jego ojciec jak sobie wypije to tak samo się uśmiecha [emoji5]Jakieś 3 tygodnie. Jak się przyjrzycie to ma mocno różowa prawa powieke. Urodziła się z takimi znamionami na powiece właśnie i nosie. To niby się zwie pocałunek anioła. Na szczęście zaniklo w okolicach jej roku