G
gosc12
Gość
Cześć dziewczyny Igorek ma już 7 dni jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Trzymam kciuki za te w dwupaku i wysyłam zdjęcie mojego cudu
Śliczny jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny Igorek ma już 7 dni jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Właśnie mnie takie pasma sluzu lekko zoltawe wypływają ale tylko rano tak jakby po nocy. Tylko myślałam że to mój obfity sluz. Myślicie że to może być czop ? ?
Ja tez zamierzam spakowac tylko 56 na dlugi rekawek, moze jedne body na krotki ale ubralabym dopiero jakby maluszkowi bylo za goraco dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki marzna na poczatku mimo wysokich temperaturDopakowalam spioszki i kaftanik. Nie zajęło dużo miejsca a może się przyda. Z 62 spodni i body już nie będę brała. Najwyżej dowiozą po porodzie. Mam nadzieję , że trochę jednak ponosi 56
Ja na krótki rękaw chyba nawet nie brałam. Bo dzieciaczki jeszcze są owijane w kocyk i rożek z tego co widziałam na zdjęciach, więc im cieplej tym lepiejJa tez zamierzam spakowac tylko 56 na dlugi rekawek, moze jedne body na krotki ale ubralabym dopiero jakby maluszkowi bylo za goraco dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki marzna na poczatku mimo wysokich temperatur
Cudo[emoji7] [emoji7] [emoji7] jak u Ciebie samopoczucie?Cześć dziewczyny Igorek ma już 7 dni jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Słyszałam że czop jest ciągnący jak jajko kurze a mój taki bardziej lepki wiec sama już nie wiem[emoji23]Ja tez mam właśnie taki od wczoraj paski jakby żółtego śluzu na wkładce i nie wiem, wcześniej był biały