reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Klientke przesunelam z 17.30 na 16.30 i jak nie przejdzie to po niej jedziemy do szpitala. Nawrt jak będą mieli mnie zatrzymać w szpitalu to w weekend klientek nie mam, poniedziałek i wtorek akurat bratowa i przyjaciółka to zrozumieją. Moja mama urlop od poniedziałku a od środy młody wraca do przedszkola.

IMG_0938.JPG

U mnie tez się zbiera coś chyba na burze [emoji3][emoji28]

Załączniki

• IMG_0938.JPG
    IMG_0938.JPG
    117,7 KB · Wyświetleń: 375
Właśnie mnie takie pasma sluzu lekko zoltawe wypływają ale tylko rano tak jakby po nocy. Tylko myślałam że to mój obfity sluz. Myślicie że to może być czop ? ?

Dopakowalam spioszki i kaftanik. Nie zajęło dużo miejsca a może się przyda. :) Z 62 spodni i body już nie będę brała. Najwyżej dowiozą po porodzie. Mam nadzieję , że trochę jednak ponosi 56 :)
Ja tez zamierzam spakowac tylko 56 na dlugi rekawek, moze jedne body na krotki ale ubralabym dopiero jakby maluszkowi bylo za goraco :) dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki marzna na poczatku mimo wysokich temperatur

Ja tez zamierzam spakowac tylko 56 na dlugi rekawek, moze jedne body na krotki ale ubralabym dopiero jakby maluszkowi bylo za goraco :) dziewczyny pisza, ze ich dzieciaczki marzna na poczatku mimo wysokich temperatur
Ja na krótki rękaw chyba nawet nie brałam. Bo dzieciaczki jeszcze są owijane w kocyk i rożek z tego co widziałam na zdjęciach, więc im cieplej tym lepiej :)

reklama
Do góry