G
gosc12
Gość
Co się dzieje ?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się dzieje ?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Co się dzieje? [emoji20][emoji20]
Co sie dzieje?
Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/Co się dzieje ?
Co się wydarzyło na tym forum?
I po porodzie dziecko chyba też jest przykurczone to powinna wejść w 56 myślisz ? Czy lepiej wziąć na wszelki wypadek większy rozmiar dodatkowo ?Moj syn ważył 3800 56 długi i 56 pochodzil ze 3-4tyg
A jakaś kawa ?Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
Duzo ci spadlo.. masz straszne wahania tetna.. pilas kawe?Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
Piłam już i nic :/A jakaś kawa ?
Kochana może zbadaj ponownie cukier...Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
To jedz to sprawdzic ,serio, bo to bardzo duze wahania..Piłam już i nic :/
Aha to nie wiem, pewnie to przez tą pogode i burze. Jak Ci nie przejdzie kilka h, to może podjedź do szpitala lepiej :*Piłam już i nic :/