reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A mnie Ewa zastanawia co ty tu robisz bo piszesz tyle razy o swoich obawach co do objawów i mowisz że masz krwawe upławy. Skontrolowałas to już u lekarza??
Tamte,tak,dzisiejsze nie.. obserwuje.. nie chce byc hipochondryczka ;) pisze co obserwuje u siebie,moze ktoras tez tak miala.. wczoraj rozmawialam z ginem o wszystkim co mnie martwilo.. a dzis zaczekam na rozwoj,mala sie rusza leniwie.. teraz plamienie znow bladorozowe.. nie chce z kazdym jajem leciec na pogotowie ;) a z mala nic nie bedzie ;)

reklama
Wez ja bym wziela spiochy i kaftanik ,chodzi o pepuszek ;) te dwie rzeczy duzo ci nie zajma ;) a tez mysle czy by czegos nie dopakowac..
Dopakowalam spioszki i kaftanik. Nie zajęło dużo miejsca a może się przyda. :) Z 62 spodni i body już nie będę brała. Najwyżej dowiozą po porodzie. Mam nadzieję , że trochę jednak ponosi 56 :)

Cześć dziewczyny ;) Igorek ma już 7 dni :) jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Trzymam kciuki za te w dwupaku i wysyłam zdjęcie mojego cudu :)

Załączniki

• IMG_5701.JPG
    IMG_5701.JPG
    314,5 KB · Wyświetleń: 155
Cześć dziewczyny ;) Igorek ma już 7 dni :) jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Trzymam kciuki za te w dwupaku i wysyłam zdjęcie mojego cudu :)
Znaczy że super przeszłas cc :) i szybko do siebie doszłaa :* ja jeszcze nie urodziłam a myślę już o trzecim [emoji23]

reklama
Do góry