reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam do 120 i też źle się przy nich czuje. Kardiolog stwoedzil że w ciąży tak może być. A powiedz mi jak Twoją hemoglobina?
Ogólnie całą morfologię mam w tej ciąży w normie. Ani razu nie miałam złych wyników.
Hmm, nie wiem jaki dopuszczalny, a dużo robisz i chodzisz czy przy leżeniu pół dnia taki? Może to przez pogode. Ja nie pomogę, bo ja np mam zawsze na wizycie idealne ciśnienie itd czyli 117/75 itd
Ja na wizycie też zawsze super i ciśnienie i puls. Te upały chyba tak działają na mnie ale nie muszę nic męczącego robić , żeby nagle dostać takiego tętna. Wczoraj owszem za długo byłam na nogach bo wyszłam z Natalką na rower i co zakręt to kogoś znajomego spotkałam i stałam i gadałam. Na koniec już ledwo weszłam do domu teściów i tam musiałam się położyć bo nawet siedzieć nie mogłam. Myślałam , że zjadę z krzesła. Dzisiaj to samo uczucie ale prosto poszłyśmy do dziadków, jakieś 200 metrów tylko. A po południu siedziałam na bujaku, już było chłodniej i bardziej rześko bo gdzieś bokiem burza przeszła, a mimo to serce zaczęło walić i mnie siły opuściły aż musiałam się położyć na nim..
A po np roku karmienia? [emoji14] to juz w ogóle, nic tylko w golfie chodzić
Ja po skończeniu karmienia miałam jeszcze ponad pół roku mleczko w piersiach i po tym czasie cyce niestety zrobiły się takie puste i miękkie..
Hahah to ja raz ściągnęłam majtki tam w toalecie, wychodzę z wc z nimi i klade je tam na stolik w drugim pokoju, a on do mnie, ze tam w łazience żeby je zostawić hahah xd
Ja pamiętam jak byłam na jednej z pierwszych wizyt w ciąży z córką i mój gin mi mówi że się teraz zbadamy , a ja do niego , to mam się rozebrać? A on mówi , że okulistą nie jest to w oczy mi nie będzie zaglądał☺ teraz też do niego chodzę i na każdej wizycie można się pośmiać. Na szczęście☺
A wiesz ile ja się nerwów dzisiaj najadłam ? A on ile się nasłuchał ? [Emoji23] jak pomyślę to mi go szkoda. Bo skapnie kropelka na podłogę i odrazu wzrok na mnie czy zauważyłam [emoji23]
Klaudia odpuść trochę bo się chłopak zacznie jąkać albo jakiejś nerwicy nabawi☺
Poczekaj zaraz będziesz miała w domu wszędzie małe łapki poodbijane to Ci się odechce czepiania o kropelkę na podłodze.
Otoz to :D jeszcze mi przypomniałaś, ze mamy mnostwo win w Polsce po naszym weselu, bo zamiast kwiatów chcieliśmy wina, a teraz nie wiem kto to wypije [emoji23]
Na chrzciny jak znalazł☺
Tak wszystko oki :D po tym gmeraniu przedpoludniowym, caly dzien odchodzil mi sluz z krwia :D nawet teraz mi duzo wylecialo :p

A co tam sie stalo? Bo nie m fb.. mozesz mi napisac na privie?
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz. Ja też zdążyłam doczytać i mam ochotę w ogóle wypisać się z jakichkolwiek grup na fb.. albo i z całego fb..
Ja to się dziwię tym ginekologom, że naogladaja się dziennie kilkanaście "pupek" i w domu jeszcze na żony mają ochotę patrzeć [emoji23]
Ja myślę , że na swoich żon to już nie patrzą☺ tylko działają☺

Aaa chyba nie dopisałam, ze te szczury już zdechły i poprostu tam leżały... Wiec one już nigdzie same nie pojda :/

No to współczuję bo może ktoś je otruł skoro tam leżały. Ludzie sami sobie krzywdę robią. Rozsypują trutki a później swoje dzieci czy zwierzęta tam puszczają.

Pokaż zdjęcie nie chce mi się czytać składów wszystkich chusteczek.
Screenshot_2018-07-27-00-19-10-181_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-00-19-10-181_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-27-00-19-10-181_com.miui.gallery.png
    542,3 KB · Wyświetleń: 476
reklama
Do góry