reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Mnie też ostatnio gorąco się zrobiło, poty mnie zalaly a mąż twierdził że przecież gorąco nie jest [emoji23]
Ja jestem panna [emoji23] będzie charakterek [emoji23]
No teraz już będzie coraz gorzej z nami, ale byle do konca a co do znaku zodiaku to uwazam, ze ludzie spod tego znaku są bardzo ułożeni, dokładni, rzeczowi, rozsądni itd. To raczej dobre cechy
G
gosc12
Gość
Mam takie pytanie, głupie bardzo [emoji23]
Ale przez te tygodnie, skończone nie skończone , zaczęte itp. już zgłupiałam.
Leciała teraz reklama stoperanu i pisało , że od 6ego roku życia. Czyli jak dziecko będzie po urodzinach, po skonczonym 5ym roku życia i będzie mu leciał 6 rok czy dopiero po 6 urodzinach ?[emoji23]
Ale przez te tygodnie, skończone nie skończone , zaczęte itp. już zgłupiałam.
Leciała teraz reklama stoperanu i pisało , że od 6ego roku życia. Czyli jak dziecko będzie po urodzinach, po skonczonym 5ym roku życia i będzie mu leciał 6 rok czy dopiero po 6 urodzinach ?[emoji23]
Lustysia
Hahaha To raczej nie realne w Waszym wypadku ;PJesli u mnie tez sie nie zadzieje to moze tez bedzie panna [emoji23][emoji23] u @klaudiaa975 tez [emoji23]
Iga0071
Jutro idę do gina na wizytę ostatnie usg mialam 4 tyg. Temu teraz jestem w 35 tc wiem że jutro też mi nie zrobi usg tylko że tydzień (niemcy) bylam u 2 lekarzy pytać o prywatna usg dodatkowe nie chciało mi zrobić normalnie jeździłem do pl. I nie było problemu prywatnie ale teraz już nie jeżdżę tak często. Zastanawiam się jak zmusić moja wspaniała Panie doktor do wykonania cholernego usg. Mam dwie opcje albo będę kłamać ze coś mnie boli albo powiem żeby mi na piśmie napisała odmowę wykonania, mogę jeszcze poprosić by zrobiła a ja zapłacę. Co sądzicie?
E
Ewka34
Gość
Nigdy nic nie wiadomo [emoji23][emoji23]Hahaha To raczej nie realne w Waszym wypadku ;P
G
gosc12
Gość
Ja mam takie same dolegliwości i według mnie to wypinający się dzieciak, bo tak jak pisały dziewczyny wcześniej czuć twardość w jednym miejscu, a reszta brzucha jest taka normalna. Więc nie brałabym tego za skurcze. Mi takie odczucia towarzyszą już z jakieś dwa tygodnia, a jeszcze miesiąc do terminu, więc nie wiem jak wytrzymam
Kochana, powodzenia!! Trzymamy kciuki
Ja na początku ciąży jak mi to lekarz zalecił to miałam bez recepty. Ale w szafce mam całe opakowanie, mogę Ci oddać
Ja się melduję po wizycie Dziś mamy 35+5 i Mały waży 2400. Przepływy, wody i łożysko ok, następna wizyta 9 sierpnia. Sprawdzimy wagę dzieciaka jeszcze raz i się rozstrzygnie sytuacja z pępowiną, choć dziś nadal były dwa obroty wokół szyi.
Oj czyli okrecony pępowina ? Trzymam kciuki , żeby było wszystko dobrze bardzo ładna waga
Dziękuje żartowałam z tym lekiem
Lustysia
Ja tylko mam wolna chwile to klade się i leżę z nogami do góry pomaga, ale tylko na krotki czas, ale zawsze to już jakaś ulga.Ja tez jestem spuchnieta. Bylam dzisiaj na pedicure i kolezanka zauwazyla, ze mam stopy nadmuchane. Sposobu na to nie mam, staram sie duzo wody pic, stopy jak moczu nic nie daje
E
Ewka34
Gość
N
Nasciemniaj ze nie czujesz ruchu i ze zaplacisz za usg ale chcesz widziec ze z malenstwem jest wszystko dobrzeJutro idę do gina na wizytę ostatnie usg mialam 4 tyg. Temu teraz jestem w 35 tc wiem że jutro też mi nie zrobi usg tylko że tydzień (niemcy) bylam u 2 lekarzy pytać o prywatna usg dodatkowe nie chciało mi zrobić normalnie jeździłem do pl. I nie było problemu prywatnie ale teraz już nie jeżdżę tak często. Zastanawiam się jak zmusić moja wspaniała Panie doktor do wykonania cholernego usg. Mam dwie opcje albo będę kłamać ze coś mnie boli albo powiem żeby mi na piśmie napisała odmowę wykonania, mogę jeszcze poprosić by zrobiła a ja zapłacę. Co sądzicie?
reklama
G
gosc12
Gość
Moja ma 3 dni [emoji23] i zastanawia mnie , że na ostatniej wizycie miałam 1cm rozwarcia a dzisiaj podobno wszystko obniżone ale pozamykane [emoji16]A no to fakt hah zobaczymy czy zostanie czy nie [emoji5] rzekomo główka już sporo nisko, także wszystko się może zdarzyć, a jak wracaliśmy autem to po tym badaniu przeszywał mnie taki dziwny ból tam na dole, ale zobaczymy jak to będzie, ma 11 dni [emoji5][emoji28]