reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i juz sporych dzieciaków :) Przepraszam, że nie odniosę się do każdej ale padam na twarz.

Poprasowalam dziś połowę ciuszkow, jutro druga część i skończone uff :)

Trzymajcie kciuki jutro wizyta na 11:15 :)
Przed chwilą byłam się ogarnąć tu i tam zajęło mi to 40 minut ale jestem gładka jak pupa niemowlaka hahaha :D

@GorzkaPomarańcza jak idzie ? :)

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt i juz sporych dzieciaków :) Przepraszam, że nie odniosę się do każdej ale padam na twarz.

Poprasowalam dziś połowę ciuszkow, jutro druga część i skończone uff :)

Trzymajcie kciuki jutro wizyta na 11:15 :)
Przed chwilą byłam się ogarnąć tu i tam zajęło mi to 40 minut ale jestem gładka jak pupa niemowlaka hahaha :D

@GorzkaPomarańcza jak idzie ? :)
Na razie popralam nasze ciuchy i posprzatalam w domu, w tym tygodniu sprobuje wysprzatac zakamarki. Moj wierci w scianach, bo zaklada listwy... i jak ciuszki dzidziulca popiore to sie zakurza. Bo nasze ciuchy to nasze ;) takze na razie wole sie wstrzymac.
Moj ostatnio sie smial jak sie wydepilowalam bez zadnego lusterka a pod brzuchem nic nie widze. Zostaly kepki wlosow [emoji23] pytal sie czy zaczelam lysiec na dole.
Dobrze Ci idzie :) powodzenia jutro.

reklama
Do góry