karkula309
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciąży miałam przebijane przy pełnym rozwarciu. Teraz niby rano mi chlusło, później nic. Po badaniu na IP czułam jakby się sączyło, ale przy porodzie położna powiedziała, że dopiero teraz pękły. Wiec widocznie wcześniej to były takie mocne upławy.@Marta_Bdg a wody ci odeszly przy tych skurczach i rozwarciu czy ci przebijali? I czy w pierwszej ciazy ci wody odeszly?
Jedna pisała tu na forum że skurcze się pisały na 30 a rodziła. Licz czy regularneMam mocne bóle podbrzusza, trzymają i puszczają , brzuch twardy wtedy strasznie. A skurcze niskie. To taki mam niski próg bólu , że boli mocno a skurcze tylko 30 ?:/ To wczoraj nie czułam brzucha a skurcze 60
Aleks 4 lata na Szopena miał też welurowy pajac i jego ojciec z domu musiał mi przynieść ciuchy dla Niego. Teraz spakowałam Majce ciuszki do szpitalaA i nie wiem jak jest u was w szpitalach ale tutaj gdzie ja jestem dają ubranka a ja żałuję że nie wzięłam swoich. Oczywiście nie chodzi o kolor [emoji39] a o to ze jest duszno , gorąco a ubranko jest bardzo bardzo grube Zobacz załącznik 880268
I też urodzony 20 lipca w najgorsze upały [emoji23]Aleks 4 lata na Szopena miał też welurowy pajac i jego ojciec z domu musiał mi przynieść ciuchy dla Niego. Teraz spakowałam Majce ciuszki do szpitala
Już puściło ale bolało strasznie aż mi się płakać chciało ..Jedna pisała tu na forum że skurcze się pisały na 30 a rodziła. Licz czy regularne
Nie myśl na razie o tym, może zacznie się samoTak zrobię. Tylko myślę , kiedy spowrotem przyjechac. Ile dni po terminie [emoji16]
Gorzej jak mi internetu w telefonie braknie [emoji23]Nie myśl na razie o tym, może zacznie się samo
@karkula309 jesteś może w szpitalu na Chopina? W razie w przepraszam jak mieszam osoby:OA i nie wiem jak jest u was w szpitalach ale tutaj gdzie ja jestem dają ubranka a ja żałuję że nie wzięłam swoich. Oczywiście nie chodzi o kolor [emoji39] a o to ze jest duszno , gorąco a ubranko jest bardzo bardzo grube Zobacz załącznik 880268