reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak mąż obiecał tak mam [emoji173]️
IMG_20180722_143955.jpg

Załączniki

• IMG_20180722_143955.jpg
    IMG_20180722_143955.jpg
    100,9 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Tu tez nie ma reguły, wszystko zależy od dziecka tak naprawdę. Ja szybko chodziłam i szybko mówiłam, natomiast moja siostra zaczęła mówić dopiero w wieku 3 lat. A mam kuzyna który praktycznie od roku babla jak stary [emoji23]
Moja Natalka miała 6 mcy jak zaczęła mówić MAMA. 10 mcy jak zaczęła chodzić. Od roku już pierwsze słowa i w sumie to nie gadała tak po swojemu , tylko od razu dosyć wyraźnie. A fajnie jak dzieci tak po swojemu gadają że nie idzie nic zrozumieć ☺słodkie to jest.
Ale za to pierwsze zęby jej wyszły dopiero po 10 mcu i reszta też bardzo późno wychodziła. Moja mama się martwiła czy ma w ogóle zalążki. Ale ma teraz wszystkie do 5. Nie wiem kiedy 6 wychodzą..
Nie mówi jeszcze R ☺ a ja podobno w wieku 3 lat zaczęłam mówić R. Ale za to mówi strasznie wyraźnie SZ, CZ, Ż ☺

Ja już dużo lepiej normalnie raczej chodzę , synek raczej grzeczny jak na razie wszystko ok [emoji8] tylko z cycków mało leci ale to niby norma po CC szczególnie na zimno. Mały już mi coś mlaska więc dostawiam do cyca. Trzymajcie się [emoji8]
Ja po moim porodzie też nie miałam mleka.pkakac mi chciało, ale przystawiałam cały czas. Po kilku dniach mleko się pojawiło i karmiłam prawie do roku, więc na spokojnie. Przystawiać, może popij herbatkę na laktacje i powinno być ok :*.

Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli

reklama
Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli
Ja bym ubrała body, jakąś bluzeczkę z długim i spodenki z stopkami lub skarpetkami. Cienki kocyk lub pieluszka do przykrycia i czapeczka.

Do góry