reklama
E
Ewka34
Gość
Mmmmm pizzaaa.. dzis tez za mna chodzi ❤❤❤Jak mąż obiecał tak mam [emoji173]️Zobacz załącznik 880257
madziula92
Fanka BB :)
Jak mąż obiecał tak mam [emoji173]️Zobacz załącznik 880257
Mniam..pychotka
G
gosc12
Gość
To wspolczuje [emoji30]Czuje to samo co ty
G
gosc12
Gość
Zjadłabym mój dzisiaj robi a mnie nie ma SmacznegoJak mąż obiecał tak mam [emoji173]️Zobacz załącznik 880257
Bajunia
Moja Natalka miała 6 mcy jak zaczęła mówić MAMA. 10 mcy jak zaczęła chodzić. Od roku już pierwsze słowa i w sumie to nie gadała tak po swojemu , tylko od razu dosyć wyraźnie. A fajnie jak dzieci tak po swojemu gadają że nie idzie nic zrozumieć ☺słodkie to jest.Tu tez nie ma reguły, wszystko zależy od dziecka tak naprawdę. Ja szybko chodziłam i szybko mówiłam, natomiast moja siostra zaczęła mówić dopiero w wieku 3 lat. A mam kuzyna który praktycznie od roku babla jak stary [emoji23]
Ale za to pierwsze zęby jej wyszły dopiero po 10 mcu i reszta też bardzo późno wychodziła. Moja mama się martwiła czy ma w ogóle zalążki. Ale ma teraz wszystkie do 5. Nie wiem kiedy 6 wychodzą..
Nie mówi jeszcze R ☺ a ja podobno w wieku 3 lat zaczęłam mówić R. Ale za to mówi strasznie wyraźnie SZ, CZ, Ż ☺
Meml
Ja po moim porodzie też nie miałam mleka.pkakac mi chciało, ale przystawiałam cały czas. Po kilku dniach mleko się pojawiło i karmiłam prawie do roku, więc na spokojnie. Przystawiać, może popij herbatkę na laktacje i powinno być ok :*.Ja już dużo lepiej normalnie raczej chodzę , synek raczej grzeczny jak na razie wszystko ok [emoji8] tylko z cycków mało leci ale to niby norma po CC szczególnie na zimno. Mały już mi coś mlaska więc dostawiam do cyca. Trzymajcie się [emoji8]
karkula309
Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli
reklama
Meml
Ja bym ubrała body, jakąś bluzeczkę z długim i spodenki z stopkami lub skarpetkami. Cienki kocyk lub pieluszka do przykrycia i czapeczka.Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli