reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wczoraj znajoma mi mówiła że ona przy 60 rodziła. A ja w ogóle nie pamiętam jakie miałam wartości przy największych skurczach.
Bo to całe ktg to pic na wodę. Robią bo muszą. Jedynie tętno jest w tym wszystkim przydatne, bo skurcze to i tak piszą się różne. Jedne małe i się rodzi , drugie wysokie i okazuje , że to tylko przepowiadające..

Ma.ktoras z was ochraniacz modułowy z tych poduszeczek??
Jak macie łóżeczko ustawione? Na jakiej wysokości?
Bo jak jest najwyżej to te poduszeczki nie pasują, musiałoby byc pietro niżej:/ i sama nie wiem
A ja dostałam od koleżanki po jej córce nakładkę na materacyk , która sprawia , ze dzidziuś jak przewróci sie na brzuch sam bedzie miał powietrze , ta nakładka jest pochyla i ma siatkę , ale nie jestem do tego przekonana .. a jak sie sturla? Tez zaraz zrobie zdjecie tego wynalazku i napiszcie co o tym myślicie .

Ona chyba w poniedziałek miała cc o ile się nie mylę. I pisała że odezwie się jak wyjdą że szpitala. Pewnie ma dużo roboty przy dziewczynach :D
Oj tak na pewno , zwłaszcza , ze ma jeszcze dzieci starsze w domu , nawet sobie tego nie wyobrażam , bo ja przy samych bliźniakach nie miałam czasu nic zjeść i przebrać sie z piżamy przez cały dzień , jak sie urodzili .

♥️♥️♥️♥️ juz chce ja tu miec :)

Załączniki

• 20180722_180349.jpg
    20180722_180349.jpg
    976,8 KB · Wyświetleń: 155
  • 20180722_180435.jpg
    20180722_180435.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 140
Oj tak na pewno , zwłaszcza , ze ma jeszcze dzieci starsze w domu , nawet sobie tego nie wyobrażam , bo ja przy samych bliźniakach nie miałam czasu nic zjeść i przebrać sie z piżamy przez cały dzień , jak sie urodzili .
Ja przy jednym z bólami brzucha i płaczem od bladego świtu do późnego wieczora nie miałam czasu na nic bo wiecznie na rękach i cycu. Więc w ogóle przy blizniakach to Sajgon. Ja miałam najprawdopodobniej dwa zarodki, a jeden się wchłona bo jeden gin mi tak mówił nawrt mam zdjęcie usg gdzie widać dwa. Także nie wyobrażam sobie mieć takich dwóch Aleksow

reklama
27F63926-595A-459A-B202-1A8C6BD5C5D0.jpeg D4B3E747-3718-4993-BEF1-F5E6A9220BDA.jpeg Zobaczcie - moze to jest do innego wymiaru łóżeczka jak moje , boje sie ze moze spaść w te boki( szczeliny) . Bliźniakom podkladalismy książki pod nogi lozka zeby było pochyło na początku .

Załączniki

• 27F63926-595A-459A-B202-1A8C6BD5C5D0.jpeg
    27F63926-595A-459A-B202-1A8C6BD5C5D0.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 189
  • D4B3E747-3718-4993-BEF1-F5E6A9220BDA.jpeg
    D4B3E747-3718-4993-BEF1-F5E6A9220BDA.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 176
Do góry