Ona chyba w poniedziałek miała cc o ile się nie mylę. I pisała że odezwie się jak wyjdą że szpitala. Pewnie ma dużo roboty przy dziewczynachJestem bardzo ciekawa ile ważyły dziewczynki Luizy , bo mysle , ze pewnie juz urodziła .
reklama
G
gosc12
Gość
Bo to całe ktg to pic na wodę. Robią bo muszą. Jedynie tętno jest w tym wszystkim przydatne, bo skurcze to i tak piszą się różne. Jedne małe i się rodzi , drugie wysokie i okazuje , że to tylko przepowiadające..Wczoraj znajoma mi mówiła że ona przy 60 rodziła. A ja w ogóle nie pamiętam jakie miałam wartości przy największych skurczach.
G
gosc12
Gość
LaleczkiJaki słodziak !!! Cudowny <3 a to moje wcześniaki z 36 tygodnia w szpitalu .
Zobacz załącznik 880293
Gienio
Fanka BB :)
A ja dostałam od koleżanki po jej córce nakładkę na materacyk , która sprawia , ze dzidziuś jak przewróci sie na brzuch sam bedzie miał powietrze , ta nakładka jest pochyla i ma siatkę , ale nie jestem do tego przekonana .. a jak sie sturla? Tez zaraz zrobie zdjecie tego wynalazku i napiszcie co o tym myślicie .Ma.ktoras z was ochraniacz modułowy z tych poduszeczek??
Jak macie łóżeczko ustawione? Na jakiej wysokości?
Bo jak jest najwyżej to te poduszeczki nie pasują, musiałoby byc pietro niżej:/ i sama nie wiem
G
gosc12
Gość
Dziękuje teraz wygląda troszkę inaczej , jest szare prześcieradło i idealnie pasuje do szaro różowego przybornikaŚlicznie !!! Łóżeczko księżniczki
Gienio
Oj tak na pewno , zwłaszcza , ze ma jeszcze dzieci starsze w domu , nawet sobie tego nie wyobrażam , bo ja przy samych bliźniakach nie miałam czasu nic zjeść i przebrać sie z piżamy przez cały dzień , jak sie urodzili .Ona chyba w poniedziałek miała cc o ile się nie mylę. I pisała że odezwie się jak wyjdą że szpitala. Pewnie ma dużo roboty przy dziewczynach
Maljan
Nie koniecznie cc. Ona pisała, że najprawdopodobniej będzie próbować snOna chyba w poniedziałek miała cc o ile się nie mylę. I pisała że odezwie się jak wyjdą że szpitala. Pewnie ma dużo roboty przy dziewczynach
Kasiula8989
Ja przy jednym z bólami brzucha i płaczem od bladego świtu do późnego wieczora nie miałam czasu na nic bo wiecznie na rękach i cycu. Więc w ogóle przy blizniakach to Sajgon. Ja miałam najprawdopodobniej dwa zarodki, a jeden się wchłona bo jeden gin mi tak mówił nawrt mam zdjęcie usg gdzie widać dwa. Także nie wyobrażam sobie mieć takich dwóch AleksowOj tak na pewno , zwłaszcza , ze ma jeszcze dzieci starsze w domu , nawet sobie tego nie wyobrażam , bo ja przy samych bliźniakach nie miałam czasu nic zjeść i przebrać sie z piżamy przez cały dzień , jak sie urodzili .
reklama
Gienio
Załączniki