reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ma.ktoras z was ochraniacz modułowy z tych poduszeczek??
Jak macie łóżeczko ustawione? Na jakiej wysokości?
Bo jak jest najwyżej to te poduszeczki nie pasują, musiałoby byc pietro niżej:/ i sama nie wiem
Ja mam , wystają zza łóżeczka ale tego nie widać bo mam tylko od strony główki i ściany, delikatnie zawiazalam więc się nie pozginaly.

squarequick_201862132855920.jpg

Załączniki

• squarequick_201862132855920.jpg
    squarequick_201862132855920.jpg
    318,6 KB · Wyświetleń: 398
reklama
Mam mocne bóle podbrzusza, trzymają i puszczają , brzuch twardy wtedy strasznie. A skurcze niskie. To taki mam niski próg bólu , że boli mocno a skurcze tylko 30 ?:/ To wczoraj nie czułam brzucha a skurcze 60 :o
Wczoraj znajoma mi mówiła że ona przy 60 rodziła. A ja w ogóle nie pamiętam jakie miałam wartości przy największych skurczach.

A i nie wiem jak jest u was w szpitalach ale tutaj gdzie ja jestem dają ubranka a ja żałuję że nie wzięłam swoich. Oczywiście nie chodzi o kolor [emoji39] a o to ze jest duszno , gorąco a ubranko jest bardzo bardzo grube Zobacz załącznik 880268

Faktycznie za grube jak na taką pogodę i duchotę w szpitalu. Ale w tych szpitalach to zawsze tak przegrzewają. Musi Ci ktoś przywieźć z domu coś cieńszego. A kiedy wychodzicie?

reklama
Do góry