reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ma.ktoras z was ochraniacz modułowy z tych poduszeczek??
Jak macie łóżeczko ustawione? Na jakiej wysokości?
Bo jak jest najwyżej to te poduszeczki nie pasują, musiałoby byc pietro niżej:/ i sama nie wiem
Ja mam , wystają zza łóżeczka ale tego nie widać bo mam tylko od strony główki i ściany, delikatnie zawiazalam więc się nie pozginaly.

squarequick_201862132855920.jpg

Załączniki

• squarequick_201862132855920.jpg
    squarequick_201862132855920.jpg
    318,6 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Mam mocne bóle podbrzusza, trzymają i puszczają , brzuch twardy wtedy strasznie. A skurcze niskie. To taki mam niski próg bólu , że boli mocno a skurcze tylko 30 ?:/ To wczoraj nie czułam brzucha a skurcze 60 :o
Wczoraj znajoma mi mówiła że ona przy 60 rodziła. A ja w ogóle nie pamiętam jakie miałam wartości przy największych skurczach.

A i nie wiem jak jest u was w szpitalach ale tutaj gdzie ja jestem dają ubranka a ja żałuję że nie wzięłam swoich. Oczywiście nie chodzi o kolor [emoji39] a o to ze jest duszno , gorąco a ubranko jest bardzo bardzo grube Zobacz załącznik 880268

Faktycznie za grube jak na taką pogodę i duchotę w szpitalu. Ale w tych szpitalach to zawsze tak przegrzewają. Musi Ci ktoś przywieźć z domu coś cieńszego. A kiedy wychodzicie?

reklama
Do góry