reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moj stan emocjonalny jest na tak niskim poziomie ze szok.. :( dzis rano ryczalam.. teraz tez... :(
Nie denerwuj sie , ale rozumiem doskonale , ze juz masz dosc - przydałby sie chociaż troche empatii czy zrozumienia dla kobiety w takich chwilach a nie traktowanie jak upierdliwego petenta . Nie płacz tylko ostro tam z nimi a co na to maź ?

@Gienio wydaje stresuj się! Ja i mój brat urodziliśmy się w 37 tyg i też nie ważyliśmy 3 kg i wszystko z nami ok.

@Ewka34 nie wypisuj się! Kurde aż mnie nosi przez tą znieczulice. Strasznie Ci współczuję, że akurat na taki personel trafiłaś. Mam nadzieję, że szybko się ogarną i zajmą się Tobą należycie!!!

Ostatnia edycja:
Moj stan emocjonalny jest na tak niskim poziomie ze szok.. :( dzis rano ryczalam.. teraz tez... :(

Wyrycz się, wstań i zrób sobie coś do picia, zjedz coś słodkiego i przestań zamartwiać.
Po co zamartwiać maluszka, ono to wszystko czuje a to nie pomaga.
Nie masz wpływu na to co będzie, ale.masz wpływ na samopoczucie małej więc mamuśka..... :) Suszymy ząbki ;)

Swoją drogą te lekarskie klimaty mnie denerwują. Twoje zdrowie i stan psychiczny zależy od tego na kogo się trafi :/ .... Ta nasza służba zdrowia.....eeeeh

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 20180721_093051.jpg
    20180721_093051.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Nie ma ordynatora jest na urlopie wiec raczej nie bede miec z kim pogadac o tym.. :( zreszta zobaczymy na obchodzie.. mowie do poloznej ,bo ktg niby super, ze strasznie mnie rwie w krzyzu, a ona ze to tylko pani czuje bo na ktg nicnie wyszlo.. :/ wiec watpie zeby cos zrobili.. i sie wypisze wole cierpiec w domu..
Tak mi mówiła położna w szpitalu. Że mogą być mocne skurcze ale nie zapiszą się na ktg, albo mogą być słabo odczuwalne dla nas, a na ktg będą widoczne jako wysokie i porodowe

Do góry