reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moj stan emocjonalny jest na tak niskim poziomie ze szok.. :( dzis rano ryczalam.. teraz tez... :(
Nie denerwuj sie , ale rozumiem doskonale , ze juz masz dosc - przydałby sie chociaż troche empatii czy zrozumienia dla kobiety w takich chwilach a nie traktowanie jak upierdliwego petenta . Nie płacz tylko ostro tam z nimi a co na to maź ?

@Gienio wydaje stresuj się! Ja i mój brat urodziliśmy się w 37 tyg i też nie ważyliśmy 3 kg i wszystko z nami ok.

@Ewka34 nie wypisuj się! Kurde aż mnie nosi przez tą znieczulice. Strasznie Ci współczuję, że akurat na taki personel trafiłaś. Mam nadzieję, że szybko się ogarną i zajmą się Tobą należycie!!!

Ostatnia edycja:
Moj stan emocjonalny jest na tak niskim poziomie ze szok.. :( dzis rano ryczalam.. teraz tez... :(

Wyrycz się, wstań i zrób sobie coś do picia, zjedz coś słodkiego i przestań zamartwiać.
Po co zamartwiać maluszka, ono to wszystko czuje a to nie pomaga.
Nie masz wpływu na to co będzie, ale.masz wpływ na samopoczucie małej więc mamuśka..... :) Suszymy ząbki ;)

Swoją drogą te lekarskie klimaty mnie denerwują. Twoje zdrowie i stan psychiczny zależy od tego na kogo się trafi :/ .... Ta nasza służba zdrowia.....eeeeh

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 20180721_093051.jpg
    20180721_093051.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 99
reklama
Nie ma ordynatora jest na urlopie wiec raczej nie bede miec z kim pogadac o tym.. :( zreszta zobaczymy na obchodzie.. mowie do poloznej ,bo ktg niby super, ze strasznie mnie rwie w krzyzu, a ona ze to tylko pani czuje bo na ktg nicnie wyszlo.. :/ wiec watpie zeby cos zrobili.. i sie wypisze wole cierpiec w domu..
Tak mi mówiła położna w szpitalu. Że mogą być mocne skurcze ale nie zapiszą się na ktg, albo mogą być słabo odczuwalne dla nas, a na ktg będą widoczne jako wysokie i porodowe

Do góry