Maljan
Fanka BB :)
Ja lubię gorąc [emoji16] fajnie bo może jutro spędzimy cały dzień na dworze [emoji16]Dziewczyny ze śląska uwaga zapowiada się gorąc !! Ja już ledwo dycham a to dopiero 8 rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię gorąc [emoji16] fajnie bo może jutro spędzimy cały dzień na dworze [emoji16]Dziewczyny ze śląska uwaga zapowiada się gorąc !! Ja już ledwo dycham a to dopiero 8 rano
No, mozna powiedziec, ze ja tez@GorzkaPomarańcza jak tam?
Ja juz działam
Wyłącz sobie powiadomienia z tej grupy bo tylko się stresujesz niepotrzebnieJa szczerze mówiąc tez jestem przerażona , ze Astrid malutka . Od wczoraj o tym mysle cały czas . Jeszcze jak tylko zaloguje sie na FB wyskakują mi posty mam sierpniowych na tablicy pod tyt. Ile wazy wasze dziecko w 35 tygodniu bo moje 3500 g i tam masa komentarzy , ze 2700-3000 G , tym bardziej mysle , czemu u nas tak słabo i ze nie mogłabym teraz urodzić bo za wcześnie.
Chyba tez dzis zajmę sie gotowaniem , zeby przestać myslec .
No nie spodziewałam się tego za nic w świecie !!! Gratuluję z całego serca !!!! :-******Nie nadrobię was teraz na pewno .
Ale mam wiadomość
Miałam mało wód pojechałam na IP to zbadać. Faktycznie mało ale powiedzieli że i tak nie przyjmą bo wszędzie strajki i nie mają łóżek . tylko jeszcze zrobi mi ktg i do domu. Na ktg zero skurczy za to tętno małego często i ponad 200.
Powiedzieli że w takim stanie nie wypuszcza bo trzeba to obserwować. Podłączyli pod ktg a za godzinkę ZOSTAŁAM MAMĄ [emoji4]
było cesarskie cięcie , samo w sobie nic złego teraz trochę boli ale bez tragedii. Malutki 2840 , 52 cm 10/10 jednak potem go obserwowali ze względu na gazy dogrzewa się pod lampą . Położne z noworodków mówią że raczej jest dobrze i to często ma miejsce przy dzieciach z CC . Na razie nie jestem w stanie raczej czytać bo muszę zbierać siły . Mały urodził się o 22.40 ale dopiero teraz zebrałam się do napisania
Ty masz dzisiaj 38.0 bo ja mam 38.2 [emoji16][emoji16][emoji16]
Wyłącz sobie powiadomienia z tej grupy bo tylko się stresujesz niepotrzebnie
Ja szczerze mówiąc tez jestem przerażona , ze Astrid malutka . Od wczoraj o tym mysle cały czas . Jeszcze jak tylko zaloguje sie na FB wyskakują mi posty mam sierpniowych na tablicy pod tyt. Ile wazy wasze dziecko w 35 tygodniu bo moje 3500 g i tam masa komentarzy , ze 2700-3000 G , tym bardziej mysle , czemu u nas tak słabo i ze nie mogłabym teraz urodzić bo za wcześnie.
Chyba tez dzis zajmę sie gotowaniem , zeby przestać myslec .