reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zaczęłam się pakować. Przygotowałam ubranka na wyjście. Biorę w rozmiarze 50. Jak będą za małe to maz dowiezie już większe.
A18089EB-2CE8-4A75-B54B-9528623C2B77.jpeg
63BB9E92-954B-432E-BD08-0C379768EEB6.jpeg

Załączniki

• A18089EB-2CE8-4A75-B54B-9528623C2B77.jpeg
    A18089EB-2CE8-4A75-B54B-9528623C2B77.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 368
  • 63BB9E92-954B-432E-BD08-0C379768EEB6.jpeg
    63BB9E92-954B-432E-BD08-0C379768EEB6.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 377
Tylko niech ktoś na mnie poczeka tak na drugą połowę sierpnia :p
Nie chce zostać sama :D
U mnie dopiero 35+3 i tylko pisia mnie boli i pachwiny. Skurczy nie mam, kręgosłup mnie nie boli. Ciężko mi już gacie na tyłek nałożyć :p
Na wizycie wtorkowej powiedziałam mojej gin że chciałabym urodzić mniej więcej w terminie i najlepiej w czwartek bo ona ma dyżur wtedy a mąż też wziął sobie wczasy pod gruszą od 18 sierpnia. Powiedziała mi tylko żebym zaciskała nogi i trzymała do terminu :D Choć wydaje mi się że u mnie się nie zapowiada nic wcześniej ale to czas pokaże :) Miałam się spakować w tamtym tygodniu a póki co wczoraj mi dopiero walizkę ze strychu ściągnęli ale ja i tak na razie leżąca jestem przez to przeziębienie 8-)

U mnie dopiero 35+3 i tylko pisia mnie boli i pachwiny. Skurczy nie mam, kręgosłup mnie nie boli. Ciężko mi już gacie na tyłek nałożyć :p
Na wizycie wtorkowej powiedziałam mojej gin że chciałabym urodzić mniej więcej w terminie i najlepiej w czwartek bo ona ma dyżur wtedy a mąż też wziął sobie wczasy pod gruszą od 18 sierpnia. Powiedziała mi tylko żebym zaciskała nogi i trzymała do terminu :D Choć wydaje mi się że u mnie się nie zapowiada nic wcześniej ale to czas pokaże :) Miałam się spakować w tamtym tygodniu a póki co wczoraj mi dopiero walizkę ze strychu ściągnęli ale ja i tak na razie leżąca jestem przez to przeziębienie 8-)

Czuję, że mało nas zostanie na drugą połowę sierpnia. :) ja mam termin na 24.08. ale chciałabym urodzić z 2 tygodnie wcześniej, albo chociaż w terminie, żeby mieć macierzyński :)

Wiem, że to żaden wyznacznik ale ja ostatnio od poltora tygodnia codziennie chodzę do kibelka na 2. Codziennie, czasami nawet 2 razy. Gdzie wcześniej chodziłam co 3-4 dni więc dla mnie jest to mega dziwne.:D no i wczoraj meczyly mnie delikatne bole okresowe i kłucie w szyjce, no i dzisiaj też meczy mnie delikatny ból, do tego jakoś mi tak ciężko i mam wrażenie że zaraz będę wymiotować :(
Jeszcze się stresuje jutrzejsza wizyta, mam nadzieję że Mały coś przybrał jeżeli nie i lekarz nie da mi skierowanie do szpitala i będzie straszyć dalej bardzo starym łożyskiem to chyba zacznę masować sobie sutki, wiem że to się może wydawać mega dziwne ale wydaje mi się że lepiej to moje dziecko będzie mieć poza brzuszkiem niż w nim w takim przypadku. Bo łożysko w każdej chwili może przecież przestać pracować i strasznie mnie to stresuje.. :(

Kuruj się dziewczyno :) Nie martw się zdazymy ze wszystkim, ja raczej poczekam z Tobą na druga polowe sierpnia :p Nie czuje, żeby coś miało się wcześniej dziać. Zostaniemy najwyzej same na forum, bo dziewczyny nie będą miały już tyle czasu, będą bawic swoje dzieciaczki :D

reklama
Do góry