reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy
Teraz to już końcówka. Mała będzie i tak ładnie ważyć☺

Hehe członki glicerynowe :) to coś jak ktoś wcześniej napisał maść na piłkę :)
Czasem się w tych bólach waszych tak uśmieję :) wiem wiem to słownik ale zabawnie jest wtedy.
Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało:D:D:D hahaha
@Mikasa7 zrób sobie ciepły prysznic i weź nospe. Jak nie przejdzie to jedz do szpitala. Nie stresuj się, lekarz Cie zbadać i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Może oczyszczacz się przed porodem ?
Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo:):) polezalam i sprzatam:)

Myślisz,że nospa coś pomoże na taki ból? Jak leżę jest ok... wszystko mija. Wiec to raczej jeszcze nie to,bo by nie przechodzilo. tylko mnie korci,żeby sprzątać i mieć z glowy:/
Nie zaszkodzi napewno. Jak ma się poród zacząć to i tak się zacznie a jesli nie to może wyciszy te bóle.

Ja ka pogoda durna u nas. Gorąco i strasznie parno już 2 razy brałam dziś prysznic i znów jestem mokra. Dziś nam leczo od mamy ale tylko ja lubię dla reszty gotuję gulasz, ziemniaki i mizerię. Na 15.00 jestem umówiona z koleżanką na kawę ale muszę iść z moimi ogonami bo M w pracy do 20.00

Zaraz poczytam co tam dziś u Was ale najpierw muszę się pochwalić moją zdobyczą z allegro.
20180719_135807.jpg
20180719_135817.jpg

Podobne miałam dla Lenki Ale wszystkie wydalam bo nie miało być 3 bejbusia i nie wróciły a uwielbiałam je bo zastepowaly niechodki

Załączniki

• 20180719_135807.jpg
    20180719_135807.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 350
  • 20180719_135817.jpg
    20180719_135817.jpg
    784,2 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało:D:D:D hahaha

Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo:):) polezalam i sprzatam:)
Doczytałam. Jednak przeszlo. To dobrze bo jeszcze choć parę dni niech maleństwo posiedzi w brzuchu.

Do góry