Gienio
Fanka BB :)
Cudny <3Uff jeden kocyk taki normalny skończony. Ma wypełnienie cieplejsze także pewnie we wrześniu dopiero się przyda czas zabrać się za ten do fotelika ale to pewnie zajmie mi kilka dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudny <3Uff jeden kocyk taki normalny skończony. Ma wypełnienie cieplejsze także pewnie we wrześniu dopiero się przyda czas zabrać się za ten do fotelika ale to pewnie zajmie mi kilka dni
Teraz to już końcówka. Mała będzie i tak ładnie ważyć☺Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy
Ooo przypomniałaś mi, ze kupiłam sobie herbatkę ciążowa nie wiem na co ona ma być, ale muszę pic poki jeszcze w ciazy jestem
Ja mam najmniejsze 56[emoji4]nawet nie pomyślałam, żeby kupić mniejsze[emoji4]
Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało hahahaHehe członki glicerynowe to coś jak ktoś wcześniej napisał maść na piłkę
Czasem się w tych bólach waszych tak uśmieję wiem wiem to słownik ale zabawnie jest wtedy.
@Mikasa7 zrób sobie ciepły prysznic i weź nospe. Jak nie przejdzie to jedz do szpitala. Nie stresuj się, lekarz Cie zbadać i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo polezalam i sprzatamMoże oczyszczacz się przed porodem ?
Nie zaszkodzi napewno. Jak ma się poród zacząć to i tak się zacznie a jesli nie to może wyciszy te bóle.Myślisz,że nospa coś pomoże na taki ból? Jak leżę jest ok... wszystko mija. Wiec to raczej jeszcze nie to,bo by nie przechodzilo. tylko mnie korci,żeby sprzątać i mieć z glowy:/
Doczytałam. Jednak przeszlo. To dobrze bo jeszcze choć parę dni niech maleństwo posiedzi w brzuchu.Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało hahaha
Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo polezalam i sprzatam