reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Mikasa7 zrób sobie ciepły prysznic i weź nospe. Jak nie przejdzie to jedz do szpitala. Nie stresuj się, lekarz Cie zbadać i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy

Wg gina mam dzis 38+1

To już pięknie ;)
Ja dziś mam jakoś 37+5 czyli za 2 dni zaczęty będzie 39 tydzień to dziś jadę z moim po ta herbatę z liści malin, no i się poprzytulamy.

Mam brzuch już nisko, w nocy to chodziłam siku chyba z 10 razy, czesto robię nr 2, a nie jem owoców żeby to było po tym, zgaga mi tak dała wczoraj popalić, a tak to zero objawów oprocz wczoraj jakichś 3 skurczy i tyle.

Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy

No i już coraz bliżej, pięknie :) trzymam kciuki żebyś długo się nie męczyła. A córcia już super duża ;) także może wychodzić.

U mnie 11 dni temu wg usg miala 2,8 kg to pewnie dobiła już do 3 kg i wizytę mam w ten poniedziałek ostatnia, ale ciekawa jestem czy dotrwamy skoro jeszcze 4 dni, ja mam Bartka na codzien w domku, bo dostał chorobowe na plecy + weekend wolny ma i nawet on chciał się poprzytulać, nie żebyśmy chcieli mała wyganiać, ale mogłaby się urodzic w weekend żeby dostał od razu dni na opiekę 2 wolne i później urlop mu przesuną ten co ma na 3-20 sierpnia i idealnie hah :)

Moj cudaczek ❤️
6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg

Załączniki

• 6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg
    6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 317
reklama
Do góry