reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Mikasa7 zrób sobie ciepły prysznic i weź nospe. Jak nie przejdzie to jedz do szpitala. Nie stresuj się, lekarz Cie zbadać i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy

Wg gina mam dzis 38+1

To już pięknie ;)
Ja dziś mam jakoś 37+5 czyli za 2 dni zaczęty będzie 39 tydzień to dziś jadę z moim po ta herbatę z liści malin, no i się poprzytulamy.

Mam brzuch już nisko, w nocy to chodziłam siku chyba z 10 razy, czesto robię nr 2, a nie jem owoców żeby to było po tym, zgaga mi tak dała wczoraj popalić, a tak to zero objawów oprocz wczoraj jakichś 3 skurczy i tyle.

Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy

No i już coraz bliżej, pięknie :) trzymam kciuki żebyś długo się nie męczyła. A córcia już super duża ;) także może wychodzić.

U mnie 11 dni temu wg usg miala 2,8 kg to pewnie dobiła już do 3 kg i wizytę mam w ten poniedziałek ostatnia, ale ciekawa jestem czy dotrwamy skoro jeszcze 4 dni, ja mam Bartka na codzien w domku, bo dostał chorobowe na plecy + weekend wolny ma i nawet on chciał się poprzytulać, nie żebyśmy chcieli mała wyganiać, ale mogłaby się urodzic w weekend żeby dostał od razu dni na opiekę 2 wolne i później urlop mu przesuną ten co ma na 3-20 sierpnia i idealnie hah :)

Moj cudaczek ❤️
6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg

Załączniki

• 6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg
    6E29AE9F-8E72-4072-B4CA-B980CA86A1A5.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 328
reklama
Do góry