reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Trzymam kciuki :* ale nie stresuj się, bo ja już 2 tyg chodzę z rozwarciem, krótką miękką szyjką i małym bardzo nisko. Plus codziennie różne bóle i dalej jestem w dwupaku :)
Ja też Małego czuje już bardzo nisko tak jakby za kością łonową i rozpiera mnie między nogami. Brzuch ciągnie w dół jakbym kamień miała uwieszony do niego. Ale mam nadzieję, że w lipcu nie urodzę bo byłby wcześniak.

Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy
Super :) czyli grzecznie dotarłaś w całości :) ja jednak taksówką jade do lekarza, za ledwo chodze między pokojami.
Chyba lada moment faktycznie michalina będzie już z Tobą :)
Piękniaś :) też mam kotkę, ale w ciepłe miesiące żyje poza domem, za to mój słynny już tu pies znów dziś zwiał w teren. Coś mi mówi, że mi wody odejdą podczas naprawiania płotu :p
Cudny :3

Wy tez tak macie jak któraś z Was dodaje teraz zdjęcie i zanim się wczyta to myślicie, ze to już zdjęcie dzidziola? Hahah [emoji5][emoji173]️

Czy tylko ja taka niecierpliwa jestem
Ja chyba nie, ale jak Cię wczoraj dłużej nie było, to tez pomyslałam ze może rodzisz :)

reklama
Dziewczyny jeszcze się okaże że ja przy tym moim kichaniu szybciej wypuszczę Kacpra niż osoby które termin mają tuż tuż :p

Nie poszłam do lekarza bo troszkę się wypociłam i udało mi się zasnąć rano. Czuję się ciut lepiej bo przynajmniej teraz już ta wydzielinę wykrztuszam. Mąż mi kupił jakiś syrop z malin i czosnku i sól morską do nosa. Gardło płukam rumiankiem. Rano brałam paracetamol i jakoś się trzymam choć wyglądam pewnie jak upiór :p

@Mikasa7 niechcący wystawiłam Ci negatywną ocenę ale już cofnięte :) uroki korzystania z aplikacji czasem się nie trafi w to co się chce :D

@oliwiapatrycja trzymamy kciuki!!! :)

Do góry