Ja też czekam na skończony 36 tc to odetchnę z ulgą. Ja 36tc zaczynam w poniedziałek.Ja jutro skończę 35 tydzień . W sobotę zacznę 36 . Jak uda nam się skończyć 36 tydzień to będę mogła rodzic w szpitalu, w którym chcę .
reklama
Tez mam najmniejsze 56 i to tylko kilka szt. Większość mam 62.Ja mam najmniejsze 56[emoji4]nawet nie pomyślałam, żeby kupić mniejsze[emoji4]
FajoweZaraz poczytam co tam dziś u Was ale najpierw muszę się pochwalić moją zdobyczą z allegro.
Zobacz załącznik 879100 Zobacz załącznik 879101
Podobne miałam dla Lenki Ale wszystkie wydalam bo nie miało być 3 bejbusia i nie wróciły a uwielbiałam je bo zastepowaly niechodki
aniaczarnula
Fanka BB :)
Mnie wtedy bolało wszystko i miałam wrażenie że boli non stopDziewczyny, które z Was miały bóle krzyżowe? Czy to jest takie uczucie bolu pleców na dole przy jednoczesnym parciu na stolec i bolu posladkow?
Hehe 107 to normalny puls w ciąży. Ba u mnie nie widzą nic złego przy skokach 120-130 bo nie są długotrwałe i częste. Jeśli masz jakieś wątpliwości to jedz do lekarza. Ale nic Ci z tym nie zrobią.@KatiNails dobrze kojarze ze Ty masz podwyzszony puls?
Wlasnie mierzylam ciśnienie i mam 107. Jakieś zalecenia miałaś?
Kasiula8989
Hehe 107 to normalny puls w ciąży. Ba u mnie nie widzą nic złego przy skokach 120-130 bo nie są długotrwałe i częste. Jeśli masz jakieś wątpliwości to jedz do lekarza. Ale nic Ci z tym nie zrobią.
Dzwoniłam do położnej i do 120 w ciąży to norma
karkula309
Mnie się wydaje że to dobry puls. Kardiolog mówił że do 110 jest jak najbardziej ok. Mi skakało do 140@KatiNails dobrze kojarze ze Ty masz podwyzszony puls?
Wlasnie mierzylam ciśnienie i mam 107. Jakieś zalecenia miałaś?
miloscwczasachpopkultury
Ooo przypomniałaś mi, ze kupiłam sobie herbatkę ciążowa nie wiem na co ona ma być, ale muszę pic poki jeszcze w ciazy jestem
Ja kupiłam jeszcze w Rossmanie jakąś na laktację i kosztowała z 7 zł [emoji847][emoji3]
reklama
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny.. bylam w ubikacji i co patrze..krew mi sie pojawila.. i chyba reszta czopa mi wyleciala z krwia..
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?
Pewnie po tym badaniu.. bede obserwowac dalej i jutro jechac do szpitala jak bedzie nadal.. ? Czy czekac na skurcze?