reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chyba zaraz poproszę o zmianę sali albo o kotarę .. doszła jakas kobieta dziwna nawiedzona . Wstawałam z łóżka a leżałam i tak mi się patrzyła mi między nogi .., potem wyciągałam serek szukałam łyżeczki to tak się przygladala co robię , sledzi kazden krok i patrzy .. :D aż się będę bała usnąć , masakra jakaś .. czy ja jestem tak gruba brzydka czy jej się spodobalam :D hahaha ma łóżko obok mnie :/

reklama
Chyba zaraz poproszę o zmianę sali albo o kotarę .. doszła jakas kobieta dziwna nawiedzona . Wstawałam z łóżka a leżałam i tak mi się patrzyła mi między nogi .., potem wyciągałam serek szukałam łyżeczki to tak się przygladala co robię , sledzi kazden krok i patrzy .. :D aż się będę bała usnąć , masakra jakaś .. czy ja jestem tak gruba brzydka czy jej się spodobalam :D hahaha ma łóżko obok mnie :/
Hyhyhyhy uwazaj na nia :D moze jej sie podobasz :D

30.10 mi wychodzi 3.08 moze mu sie cos pomylilo :/ bo tak mi wlasnie wychodzi 40 skonczony tydzien. Tylko licz cykl 25 dniowy ;)
Ja nie wiem jak ta twoja ciąża jest liczona. Jak piszesz coś o ciąży to ja się trzymam terminu co ja go znam czyli 6 sierpień [emoji23][emoji23]
Pamietam że mówiłaś że masz krótsze cykle o 3 dni chyba ale Dla mnie termin z miesiączki to ten tylko i wyłącznie na podstawie ostatniego okresu l , a termin z USG właśnie wykazuje zmiany jak masz krótsze czy dłuższe cykle ..
Ja znów mam z om na 9 sierpnia ale mialam około 4 dni dłuższe cykle . Więc z USG faktycznie wyszlo że ciąża o 4 dni młodsza. I mam dwa terminy jeden na 9 a jeden na 13 sierpnia . Ale jeśli różnica wychodzi do tygodnia to niby trzyma się terminu z OM.
Nawet do twojej ostatniej miesiączki aplikacje nie chcą odnosić się inaczej [emoji39]
Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 333
reklama
Do góry