reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przyjechał prezent urodzinowy syna [emoji7][emoji7]
IMG_20180718_171559.jpg

Załączniki

• IMG_20180718_171559.jpg
    IMG_20180718_171559.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 409
Mnie tak kuli i spytałam lekarza co to znaczy. Powiedział , że szyjka się skraca lub rozwarcie robi. Ja to miałam dość bolesne czasem musiałam kucnac jak szłam. Ale może u Ciebie to oznacza cos innego :) np. synek uderza główka w szyjkę :)
No właśnie też mam tak wtedy że nie mogę się ruszyc.. i mały się wtedy nie rusza więc to nie on raczej sprawia mi ten ból.
Też się czuje jakbym już ciążę przenosiła, bo tak na prawdę każdy mi mówił że jak dotrwamy do 28 tygodnia to będzie super.

Przyszła moja nagroda z fb :D ideaaaalnie! Jest tam spray chłodzący do stóp, będzie na moją opuchlizne.

Załączniki

• IMG_20180718_172031_631.jpg
    IMG_20180718_172031_631.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry