reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chyba zaraz poproszę o zmianę sali albo o kotarę .. doszła jakas kobieta dziwna nawiedzona . Wstawałam z łóżka a leżałam i tak mi się patrzyła mi między nogi .., potem wyciągałam serek szukałam łyżeczki to tak się przygladala co robię , sledzi kazden krok i patrzy .. :D aż się będę bała usnąć , masakra jakaś .. czy ja jestem tak gruba brzydka czy jej się spodobalam :D hahaha ma łóżko obok mnie :/

reklama
Chyba zaraz poproszę o zmianę sali albo o kotarę .. doszła jakas kobieta dziwna nawiedzona . Wstawałam z łóżka a leżałam i tak mi się patrzyła mi między nogi .., potem wyciągałam serek szukałam łyżeczki to tak się przygladala co robię , sledzi kazden krok i patrzy .. :D aż się będę bała usnąć , masakra jakaś .. czy ja jestem tak gruba brzydka czy jej się spodobalam :D hahaha ma łóżko obok mnie :/
Hyhyhyhy uwazaj na nia :D moze jej sie podobasz :D

30.10 mi wychodzi 3.08 moze mu sie cos pomylilo :/ bo tak mi wlasnie wychodzi 40 skonczony tydzien. Tylko licz cykl 25 dniowy ;)
Ja nie wiem jak ta twoja ciąża jest liczona. Jak piszesz coś o ciąży to ja się trzymam terminu co ja go znam czyli 6 sierpień [emoji23][emoji23]
Pamietam że mówiłaś że masz krótsze cykle o 3 dni chyba ale Dla mnie termin z miesiączki to ten tylko i wyłącznie na podstawie ostatniego okresu l , a termin z USG właśnie wykazuje zmiany jak masz krótsze czy dłuższe cykle ..
Ja znów mam z om na 9 sierpnia ale mialam około 4 dni dłuższe cykle . Więc z USG faktycznie wyszlo że ciąża o 4 dni młodsza. I mam dwa terminy jeden na 9 a jeden na 13 sierpnia . Ale jeśli różnica wychodzi do tygodnia to niby trzyma się terminu z OM.
Nawet do twojej ostatniej miesiączki aplikacje nie chcą odnosić się inaczej [emoji39]
Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-07-18-17-31-48-814_com.android.chrome.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Do góry