reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak na forum loguje się za pomocą fb to jak ściągnę sobie aplikacje babyboom na telefon to nie ma na niej opcji żeby się połączyć z fb i zalogować?

Wogole się nie spodziewalam że trafię do szpitala a teraz jeszcze to :)
Zapytali czy chce poprostu , bo to 38.3 tydz rano skurcze jakieś , których nie czułam , miałam większy puls 116 ciśnienie raczej już w normie , dzisiaj rano miałam 106/66
jakoś takiego większego wskazania nie było raczej .
Teraz coś się chyba powoli rozkręca bo już czuję :) ale nie wiadomo czy dalej będzie szło czy to chwilowe

Na mnie w ogóle ten cewnik nie działał ale dziewczyna obok też miała i ją ruszyło:)

No siema ;) jestem w szpitalu, czekam na ktg bo przepływy mam słabe, ilość wód płodowych się zmniejszyła a szyjka nagle ma 1 cm. Tak że tak... Lekarka stwierdziła że jak nie w najblizszych dniach to w ciągu 2 tyg raczej urodzę. Nie ukrywam że mnie to zaskoczyło :D ps. Termin z om mam za równy miesiac

reklama
Posprzatalam.. pomylam naczynia.. umylam podlogi.. moze wstawie pranie.. na dworze pada i pada.. w domu halas bo tesciowa trzaska drzwiami od rana.. juz mam jej dosc.. do tego dzieciarnia bez wychowania drze pape.. w sumie przy rodzicach jest spokojnie,a przy niej halas w cholere... no ale nie mam prawa sie odezwac bo bylaby obraza majestatu.. ja chce sie juz stad wyniesc,dlaczego mieszjania sa takie drogie :( mam dosyc i sila rzeczy mam wkur.a.. nie kumam tego.. wiedzma wie ze jestem na koncowce i tak robi.. no nie ogarniam :( a tu mi szwagierka ktora z nia trzyma,trajkocze ze tesciowej przykro hyhyhy w zyciu nie uwierze!!!!!! :no:

Sorry musialam wylac swoje zale.. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry