reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak na forum loguje się za pomocą fb to jak ściągnę sobie aplikacje babyboom na telefon to nie ma na niej opcji żeby się połączyć z fb i zalogować?

Wogole się nie spodziewalam że trafię do szpitala a teraz jeszcze to :)
Zapytali czy chce poprostu , bo to 38.3 tydz rano skurcze jakieś , których nie czułam , miałam większy puls 116 ciśnienie raczej już w normie , dzisiaj rano miałam 106/66
jakoś takiego większego wskazania nie było raczej .
Teraz coś się chyba powoli rozkręca bo już czuję :) ale nie wiadomo czy dalej będzie szło czy to chwilowe

Na mnie w ogóle ten cewnik nie działał ale dziewczyna obok też miała i ją ruszyło:)

No siema ;) jestem w szpitalu, czekam na ktg bo przepływy mam słabe, ilość wód płodowych się zmniejszyła a szyjka nagle ma 1 cm. Tak że tak... Lekarka stwierdziła że jak nie w najblizszych dniach to w ciągu 2 tyg raczej urodzę. Nie ukrywam że mnie to zaskoczyło :D ps. Termin z om mam za równy miesiac

reklama
Posprzatalam.. pomylam naczynia.. umylam podlogi.. moze wstawie pranie.. na dworze pada i pada.. w domu halas bo tesciowa trzaska drzwiami od rana.. juz mam jej dosc.. do tego dzieciarnia bez wychowania drze pape.. w sumie przy rodzicach jest spokojnie,a przy niej halas w cholere... no ale nie mam prawa sie odezwac bo bylaby obraza majestatu.. ja chce sie juz stad wyniesc,dlaczego mieszjania sa takie drogie :( mam dosyc i sila rzeczy mam wkur.a.. nie kumam tego.. wiedzma wie ze jestem na koncowce i tak robi.. no nie ogarniam :( a tu mi szwagierka ktora z nia trzyma,trajkocze ze tesciowej przykro hyhyhy w zyciu nie uwierze!!!!!! :no:

Sorry musialam wylac swoje zale.. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry