reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Też tak kiedyś zrobiłam i mąż dostał opr za to ☺ teraz pilnuje żeby najpierw opłuknął kubek i wylał fusy jeśli od razu nie wkłada kubka do zmywarki
Tylko ja powinnam sama siebie opieprzyla hahaha :) bo to moja kawa z rana...no nic posprzątane ale się smachalam strasznie.

A dzisiaj myślę cały czas czy mój synuś czasem znowu nie jest pośladkowo bo zero kapniakow w zebra za to tam na dole cała masa i w dodatku tak nisko już jakby chciał wyjść. Dobrze że dzisiaj wizytą mam nadzieję że ten lekarz będzie jakiś sensowny

Teoretycznie mam skierowanie do szpitala więc powinni mnie hospitalizować ale oczywiście "nie mają miejsc". Po badaniu zdecydują czy wylatuje do domu czy innego szpitala. Jeśli miałabym nie jechać do domu to wolę zostać tu - tu jest ładnie ;)
Ojej ale sie dzieje ! Swoją droga niezle , ze nie maja miejsc i ciekawe , chcieliby cie odesłać . Mam jednak nadzieje , ze wszystko beczkę dobrze i wrócisz do domku .

melduję się po wizycie ;) to tak mały przybrał 700 g w 3 tygodnie, i aktualnie waży 2400g ;) szyjka zamknięta :) za tydzień mam mieć pobierane wszystkie badania przed porodem :) i muszę dzwonić do szpitala, żeby umówić się na konsultację z anestezjologiem ;)

melduję się po wizycie ;) to tak mały przybrał 700 g w 3 tygodnie, i aktualnie waży 2400g ;) szyjka zamknięta :) za tydzień mam mieć pobierane wszystkie badania przed porodem :) i muszę dzwonić do szpitala, żeby umówić się na konsultację z anestezjologiem ;)

Super że wszystko ok :) To szybko masz wizytę jak za tydzień.. ja niestety dopiero za 3 tygodnie :D Dlaczego musisz mieć konsultację z anestezjologiem?

Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam.. :eek: to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..

Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam.. :eek: to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..
Nie wydaje mi się...żeby rozwarcie miało wpływ to co na zewnątrz. To że na zewnątrz nasze piśki wyglądają inaczej jest zasługą wzrastającej ilości hormonów, nie pamiętaj dokładnie jakich. Ale też i ukrwienia większego itd...

reklama
Nie wydaje mi się...żeby rozwarcie miało wpływ to co na zewnątrz. To że na zewnątrz nasze piśki wyglądają inaczej jest zasługą wzrastającej ilości hormonów, nie pamiętaj dokładnie jakich. Ale też i ukrwienia większego itd...
Ja dzisiaj moja ogolilam i zauważyłam że zrobiła się czarna [emoji33] ludzie jakieś dziwne rzeczy tak się w ogóle robią. Muszę mojego poprosić żeby zrobił solidny przegląd bo ja już nie widzę dobrze :(
Ewentualnie ginekologa poproszę o recenzje z widoków

Do góry