reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja chodzę prywatnie i też zawsze czekam. Czasami pól godziny czasami godzinę. Kiedyś się denerwowałam a teraz już nie bo pn przyjmuje nieraz pacjentki pomiędzy wizytami np jak któraś słabiej czuje ruchy, czy wydaje jej się, wody się sączą itp. Sama raz tak byłam z wynikami i zwolnieniem wiec dlatego ma taki opóźnienia
No u mnie to samo, jak cos się dzieje to tez przyjmuje bez kolejki wiec potem wiem z czego się biorą te opóźnienia..

reklama
No to mnie najbardziej irytuje...płacę i muszę czekać:/ mój tez ma swój gabinet a pacjentek oczywiście full :/ nie wiem jak oni rozpisują te godziny że zawsze jest prawie godzina opóźnienia :(

Pewnie sobie liczą 15 min na pacjentkę a wiadomo że niektóre pacjentki siedzą króciutko a są takie co siedzą długo w gabinecie

Hehe no tak jak nie masz siły to nie dziwię się, że im pozwalasz grać ;)
No dokładnie. Cos tam rano porobili innego nie tylko graja. Michał kolorował a Piotrek robi obrazkową książkę o Bolku i Lolku. Wczoraj kupiliśmy puzle 1000szt - mapa świata ale są trudne jak cholera i nie chcą juz układać za to ja mam zajęcie. Uwielbiam układać puzle.

No dokładnie. Cos tam rano porobili innego nie tylko graja. Michał kolorował a Piotrek robi obrazkową książkę o Bolku i Lolku. Wczoraj kupiliśmy puzle 1000szt - mapa świata ale są trudne jak cholera i nie chcą juz układać za to ja mam zajęcie. Uwielbiam układać puzle.
A no to wiadomo ze nie będą cały dzień grać hehe ;) ja juz nie mam siły żeby zajmować się blizniakami mojej siostry, oni mają ponad 2 latka:) oczy dookoła głowy trzeba mieć, a mi coraz ciężej..

Własnie sie dowiedziałam że koleżanka urodziła córeczkę w nocy, Miała termin na za pare dni i malutka urodzona z wagą 3700 i 54cm długa. Boziu, jak ja chce by to już za mną było :)

@klaudiaa975 ominełam jakiś Twoj wpis czy sie nie odzywasz?? weź daj znać :)

@Ewka34 tak sobie pomyslałam (tylko mnie nie ubij w myslach :p )że skoro wy wszyscy urodzeniu w nowiu to może Misia na kolejny nów czeka... (w ogóle nie wiem kiedy to przypada)

Pojadłam śniadanie, powolutku odżywam :)
Hyhyhyhy moze :D dzis sie konczy now :D jutro jest pierwsza kwarta od 21.53 ;) takze ostatnia nocka w nowiu jest dzis ;)
Ale ja sobie tak tylko dopowiedzialam ,bo taki dziki zbieg okolicznosci byl ;) tak jak z koncowka peselu mojego i meza (3 koncowe liczby) ;) mamy te same liczby tylko ciut w innej kolejnosci ;) mala moze sie urodzic kiedy chce ;)
A Klaudii jeszcze nie ma.. :/

reklama
Czy bolą was biodra? To miejsce gdzie udo styka sie z pośladkiem? Od kilku dni mnie bili najbardziej jak leżę na boku.
O tak[emoji4]kiedyś bolały. Potem przestały, a teraz to standard przy spaniu niestety[emoji852]
On już hula, a ja sobie siedzę [emoji23] chociaż wolałabym się położyć [emoji23]
Weź znajdź sobie jakąś leżankę[emoji16]

Do góry