reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi kazał je lekarz brać 2 tygodnie temu i zauważyłam że odkąd je biorę to mam mniej serdelkowate palce u stóp o ten paskudny celulit trochę się zmniejszył. Właśnie mi się skończyły muszę iść do apteki.
A bierzesz dwa razy dziennie? Rano i wieczorem czy jakos inaczej? Ja mam dwa opakowania po 60 tabletek, to akurat do konca ciazy by starczyło :p

reklama
A
oliwiapatrycja mam nadzieję, że jednak szybko do domku wrócisz jeszcze przed porodem i szybko się wszystko unormuje.

Miłośćwczasachpopkultury też muszę sobie zapas jedzenia zrobić :D mi na szkole rodzenia mówiły położne, że bardzo dobra podczas porodu jest biała czekolada i rodzynki. Szybko dodają energii. Tylko lepiej nie jeść przy położnej jak będzie :p Ja to się goliłam jak się poród zaczął zawsze ;-) z córką jak mi wody odeszły. Przy synku wzięłam kąpiel sobie, wygoliłam itp. ;-)

Martini31 u mnie też szyjka skrócona i rozwarcie, a w sobotę koniec 37 tc będzie. To wtedy zacznę szaleć. Teraz już też przestałam się bardzo oszczędzać.

Ewka34 już się wydawało, że zaraz urodzisz a nadal w dwupaku się trzymasz :p sama jestem ciekawa, kiedy u Ciebie się zacznie.

KatiNails u mnie podobno teraz też syn nie ma być duży. Ciekawe jak to wyjdzie na finiszu. Córka ważyła 3000 g a syn 3470 g. Lila bardziej ekonomiczna była ;-) 2 miesiące ponad w w rozmiarze 56 a pieluchy to już w ogóle. Te mniejsze rozmiary jednak taniej wychodzą :D To Maja zrobiła fikołaka jak to moja córka mówi :D

Ankan ciekawe, czemu Ci tak szybko wody uciekły, skoro skurczy brak ;-) mały chyba piętę wcisnął, gdzie nie miał :-) już się trochę przyzwyczaiłaś do szpitala? Jesteś pod dobrą opieką teraz, więc dla maluszka dużo lepiej jak w brzuchu tłuszczyku nabierze. Dzięki temu mniejsza szansa na dłuższy pobyt w inkubatorze. Swoją drogą ciekawe jest z tymi wodami. Rzeczywiście przybyło ich?

Mi się dziś nic nie chce. Wzięłam się za odplamianie ostatnich ubranek i ostatnie pranie ubranek Alexa robię. Potem chyba zacznę zasłony prać. Dobrze, że na dziś indyka mam zrobionego.
Ani mi nie mow.. ja mam juz dosc hyhy ;)

Uwielbiam ta Bawarię jako chyba jedyny napój piwo podobny bez alkoholu.

Taras jest niewielki , ogródek tez - to jest osiedle bliźniaków , każdy ma swoj ogródeczek , jedni mniejsze inni większe . Jak mieszkaliśmy w bloku tez robiliśmy grilla na balkonie - tylko ze elektrycznego ; -p
Zobacz załącznik 878126
Na zdjeciu Laura z 1,5 roku temu ze swoim jednorożcem - kocha konie, ma ich multum i lubi sie przebierać . Na szczęście szał na Elzę juz minął , uff
Moja mloda tez miala szal na koniki jak byla mala:D tyle ze na te konie My Little Pony.. :p

5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg Lubię pepco przecenki, a e lidlu jakie kochane ciuszki na przecenach -50% , tylko szkoda ze dla chłopczyka, taka koszula błękitna i do tego takie eleganckie spodenki tez błękitne

Załączniki

• 5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg
    5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 106
Moja mloda tez miala szal na koniki jak byla mala:D tyle ze na te konie My Little Pony.. :p
A wez moja to te konie wręcz fiksacja , wszystkie Pony , wszystkie jednorożce , pegazy , sama twierdziła ze tez jest koniem i mówiła , zeby jej uczesać grzywę i podkuc kopyta . Kiedy myslalam , ze juz jej przeszło znalazła nowa pasje - nikt nie zgadnie-Byki !!! Nie krówki a byki chce miec , No i oczywiscie bajka Byczek Fernando . Lalkami prawie wcale sie nie bawi , ale szczerze .. mnie tez lalki jakos mało interesowały, wolałam skakać na skakance albo wisieć na trzepaku na podwórku .

reklama
A wez moja to te konie wręcz fiksacja , wszystkie Pony , wszystkie jednorożce , pegazy , sama twierdziła ze tez jest koniem i mówiła , zeby jej uczesać grzywę i podkuc kopyta . Kiedy myslalam , ze juz jej przeszło znalazła nowa pasje - nikt nie zgadnie-Byki !!! Nie krówki a byki chce miec , No i oczywiscie bajka Byczek Fernando . Lalkami prawie wcale sie nie bawi , ale szczerze .. mnie tez lalki jakos mało interesowały, wolałam skakać na skakance albo wisieć na trzepaku na podwórku .
Moja tez lalkami nie bardzo sie bawila.. tez wlasnie wolala np klocki,samochodziki,koniki,skakanke ,gume do skakania itd..
Ale twoja to ma zarabista wyobraznie ❤❤❤ niech ja utrzymuje ;)

Do góry