reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dziewczyny, czy pobieranie gbs jest jakoś straszliwie nieprzyjemne? Rozmawiałam dziś ze znajomą i mowi że to badanie to jakas tragedia, boli, i ogólnie jest straszne.
kilkanaście z Was juz miało, żyjecie to liczę że nie jest tak źle, co? Ja bede miała pobierane 27.07 na ostatniej (mam nadzieje) wizycie
Na mnie takie szturanko nie zrobiło wrażenia [emoji39]
Ja miałam tylko z pochwy ( nie wiem od czego to zależy ) i tak jak napisała Kasia mały patyczek, pogmyral i po wszystkim . Nie wiele czułam [emoji39]

reklama
Ja poszłam z pieskiem, później odprowadziłam go i do sklepu po snickersa i mała puszkę coli i masakra, wymiękam już, nogi spuchnięte, na dworze upał, brzuch coraz bardziej ciężki i po schodach już ciężko na 3 piętro wejść.. także teraz mam miskę z zimna woda, posmaruje peelingiem stopy dla relaksu i klade się już do łóżka. Z pieskiem dopiero 19:30 wyjdę wiec teraz już odpoczywam serio

Nic nie bo
dziewczyny, czy pobieranie gbs jest jakoś straszliwie nieprzyjemne? Rozmawiałam dziś ze znajomą i mowi że to badanie to jakas tragedia, boli, i ogólnie jest straszne.
kilkanaście z Was juz miało, żyjecie to liczę że nie jest tak źle, co? Ja bede miała pobierane 27.07 na ostatniej (mam nadzieje) wizycie
Nic nie boli ja nic nie poczułam jak mi gin pobierała , trzeba się rozluźnić i będzie ok :)

Zobacz załącznik 878120 Naszła nas teraz ochota na hot dogi własnej roboty z grilla , w koncu przestało lac , wiec nawet mozna usiąść na zewnątrz :)
Smacznie wygląda :) u mnie dziś też fast food domowej roboty :)tortilla z kurczakiem a'la kebab.
Pierwszy raz robiłam sama tortille , zawsze kupowałam gotowe placki i powiem wam że zdziwiłam się jakie to proste i smaczne [emoji33] [emoji39]

Nie, chyba ma bardzo niski próg bólu, bo to jest po prostu tak jakby patyczek zakończony wata jak patyczek do uszu i tak na 2-3 cm wkłada się go do wnętrza pochwy i ten śluz pobiera i tyle. Bajka :) także ja nie wiem jak ta znajoma poród przeżyje xd

Hej. Fajnie że wróciłaś☺
Teraz takie dolegliwości jak kłucia czy skurcze czy bóle jak na okres będą się nasilać i musimy się z tym pogodzić. ☺
Antoś jeszcze ze 2 tyg niech posiedzi w brzuszku ☺
Czytaj dziewczyno bo my tu mamy produkcję postów na akord ☺
Hahaha zauważyłam. Będę musiała chyba siedziec caly dzien z telefonem w rece, żeby być na bieżąco :-D

reklama
Mnie nic nie bolało ale pobierali mi tylko z pochwy a z odbytu nie.

Do góry