reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi kazał je lekarz brać 2 tygodnie temu i zauważyłam że odkąd je biorę to mam mniej serdelkowate palce u stóp o ten paskudny celulit trochę się zmniejszył. Właśnie mi się skończyły muszę iść do apteki.
A bierzesz dwa razy dziennie? Rano i wieczorem czy jakos inaczej? Ja mam dwa opakowania po 60 tabletek, to akurat do konca ciazy by starczyło :p

reklama
A
oliwiapatrycja mam nadzieję, że jednak szybko do domku wrócisz jeszcze przed porodem i szybko się wszystko unormuje.

Miłośćwczasachpopkultury też muszę sobie zapas jedzenia zrobić :D mi na szkole rodzenia mówiły położne, że bardzo dobra podczas porodu jest biała czekolada i rodzynki. Szybko dodają energii. Tylko lepiej nie jeść przy położnej jak będzie :p Ja to się goliłam jak się poród zaczął zawsze ;-) z córką jak mi wody odeszły. Przy synku wzięłam kąpiel sobie, wygoliłam itp. ;-)

Martini31 u mnie też szyjka skrócona i rozwarcie, a w sobotę koniec 37 tc będzie. To wtedy zacznę szaleć. Teraz już też przestałam się bardzo oszczędzać.

Ewka34 już się wydawało, że zaraz urodzisz a nadal w dwupaku się trzymasz :p sama jestem ciekawa, kiedy u Ciebie się zacznie.

KatiNails u mnie podobno teraz też syn nie ma być duży. Ciekawe jak to wyjdzie na finiszu. Córka ważyła 3000 g a syn 3470 g. Lila bardziej ekonomiczna była ;-) 2 miesiące ponad w w rozmiarze 56 a pieluchy to już w ogóle. Te mniejsze rozmiary jednak taniej wychodzą :D To Maja zrobiła fikołaka jak to moja córka mówi :D

Ankan ciekawe, czemu Ci tak szybko wody uciekły, skoro skurczy brak ;-) mały chyba piętę wcisnął, gdzie nie miał :-) już się trochę przyzwyczaiłaś do szpitala? Jesteś pod dobrą opieką teraz, więc dla maluszka dużo lepiej jak w brzuchu tłuszczyku nabierze. Dzięki temu mniejsza szansa na dłuższy pobyt w inkubatorze. Swoją drogą ciekawe jest z tymi wodami. Rzeczywiście przybyło ich?

Mi się dziś nic nie chce. Wzięłam się za odplamianie ostatnich ubranek i ostatnie pranie ubranek Alexa robię. Potem chyba zacznę zasłony prać. Dobrze, że na dziś indyka mam zrobionego.
Ani mi nie mow.. ja mam juz dosc hyhy ;)

Uwielbiam ta Bawarię jako chyba jedyny napój piwo podobny bez alkoholu.

Taras jest niewielki , ogródek tez - to jest osiedle bliźniaków , każdy ma swoj ogródeczek , jedni mniejsze inni większe . Jak mieszkaliśmy w bloku tez robiliśmy grilla na balkonie - tylko ze elektrycznego ; -p
Zobacz załącznik 878126
Na zdjeciu Laura z 1,5 roku temu ze swoim jednorożcem - kocha konie, ma ich multum i lubi sie przebierać . Na szczęście szał na Elzę juz minął , uff
Moja mloda tez miala szal na koniki jak byla mala:D tyle ze na te konie My Little Pony.. :p

5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg Lubię pepco przecenki, a e lidlu jakie kochane ciuszki na przecenach -50% , tylko szkoda ze dla chłopczyka, taka koszula błękitna i do tego takie eleganckie spodenki tez błękitne

Załączniki

• 5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg
    5E4FFF00-8F3C-4D99-8214-11EED7254BA9.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 101
Moja mloda tez miala szal na koniki jak byla mala:D tyle ze na te konie My Little Pony.. :p
A wez moja to te konie wręcz fiksacja , wszystkie Pony , wszystkie jednorożce , pegazy , sama twierdziła ze tez jest koniem i mówiła , zeby jej uczesać grzywę i podkuc kopyta . Kiedy myslalam , ze juz jej przeszło znalazła nowa pasje - nikt nie zgadnie-Byki !!! Nie krówki a byki chce miec , No i oczywiscie bajka Byczek Fernando . Lalkami prawie wcale sie nie bawi , ale szczerze .. mnie tez lalki jakos mało interesowały, wolałam skakać na skakance albo wisieć na trzepaku na podwórku .

reklama
A wez moja to te konie wręcz fiksacja , wszystkie Pony , wszystkie jednorożce , pegazy , sama twierdziła ze tez jest koniem i mówiła , zeby jej uczesać grzywę i podkuc kopyta . Kiedy myslalam , ze juz jej przeszło znalazła nowa pasje - nikt nie zgadnie-Byki !!! Nie krówki a byki chce miec , No i oczywiscie bajka Byczek Fernando . Lalkami prawie wcale sie nie bawi , ale szczerze .. mnie tez lalki jakos mało interesowały, wolałam skakać na skakance albo wisieć na trzepaku na podwórku .
Moja tez lalkami nie bardzo sie bawila.. tez wlasnie wolala np klocki,samochodziki,koniki,skakanke ,gume do skakania itd..
Ale twoja to ma zarabista wyobraznie ❤❤❤ niech ja utrzymuje ;)

Do góry