Ja przy dwóch ostatnich porodach spedziłam w szpitalu po tygodniu i jakbym choc raz nóg nie ogoliła to bym chyba w depresje popadła Nie jestem z tych co siedzą w łazience jak w spa ale jakieś minimum muszę sobie zapewnićNo w szpitalu nie da się pół godz siedzieć w łazience bo raz że dziecko takie małe a dwa że same na sali nie będziemy. Ja też pamiętam byle się odświeżyć i nóg nie goliłam ani o balsamie nie myślałam. ☺
U nas torby wozi położna wózkiem sklepowymNo oczywiście tym bardziej że my nie możemy dźwigać ani teraz ani świeżo po porodzie
nie przesadzałabym, badanie jak badanie, dla mnie porównywalne z cytologiądziewczyny, czy pobieranie gbs jest jakoś straszliwie nieprzyjemne? Rozmawiałam dziś ze znajomą i mowi że to badanie to jakas tragedia, boli, i ogólnie jest straszne.
kilkanaście z Was juz miało, żyjecie to liczę że nie jest tak źle, co? Ja bede miała pobierane 27.07 na ostatniej (mam nadzieje) wizycie
Boziu a za mną chodzi schłodzone czerwone półsłodkie wino.... jak mawia mąż, za marzenia nie karająSmacznego ale macie ekstra taras, zazdroszczę ja tez mam w lodowce Bawarię jabłkowa i wisniowa
U mnie deszczyk i burza, aż się ciemno zrobiło. Tak pomyślałam, że zapytam, może ktoś coś wie i poleci... Szukam "czegoś" na wzmocnienie włosów, też po porodzie bo to wiadomo dla nich cięzki okres. Niestety rozjaśniałam włosy i zaczęły mi kruszyć się od tego. Musze o nie zadbać. Zastanawiam się więc co łykać Myślę nad biotebal albo revalid, ale nie mam z nimi doświadczeń, któraś coś podpowie??