reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ślicznie wyglądasz :) a boleć może Cię faktycznie od tego, że za dużo się nachodzilas

Myślę, ze wszystkie już jesteśmy znudzone i zmęczone tą końcówką ciąży, bo ja mimo tego, że fizycznie dobrze się czuje to już też rozdrazniona jestem i juz bym wolała być po porodzie

Dziękuje :-* pewnie, tak. Bo ciągle leżę, siedzę i się obijam. A trochę porobilam, naschylalam się i stąd te kłucia. Już czas najwyższy żeby nie ustawały a się nasilały :D

reklama
Takie cudo mój brat przywiózł siostrzenicy z Hiszpanii :D i już dał bo za niedługo wyjeżdża do Niemiec do pracy i jak Mała się urodzi to jego jeszcze nie będzie :(
IMG_20180712_160550.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_160550.jpg
    IMG_20180712_160550.jpg
    102,6 KB · Wyświetleń: 367
Próg na becikowe to 1922 zł netto na osobę. Więc no wysoki, ale dlatego że jest próg to muszą mieć Wasze zarobki na papierze przedstawione :*
Mówiłam tej kobiecie z opieki, bo rozmawiałam z nią przez telefon, że nie mamy zadnego potwierdzenia o zarobkach to powiedziała , że nie są potrzebne.. muszę tam jutro iść chyba osobiście ;/

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze maluchy też tak strasznie rozrabiają w brzuszkach? :D ja rano spać nie mogłam, tak się ruszał i w prawym i w lewym boku :) teraz chciałam się na chwilę położyć to tak samo, nawet nie mogę odpocząć :(

Do góry