Ankan
Fanka BB :)
Ślicznie wyglądasz a boleć może Cię faktycznie od tego, że za dużo się nachodzilasChyba za dużo leżałam i się obijalam ostatnio wyszliśmy z K z samego rana na zakupy , spacer a później w poszukiwaniu kartonów uporządkowaliśmy wszystko w mieszkaniu, pososrtowalam rzeczy, K wymalował balkon, zawiesił sznurki. Umyliśmy podłogi i zapomnialam zrobić zdjęcia jak ładnie już jest w salonie. Dosunąć meble pod ścianę, brakuje tylko stolu i narożnika. Moich pierdole, dekoracji i pokój gotowy naszykowalam sobie w pudełko swoje spodnie. Chyba z 40 par tam jest, już zapomniałam jak to jest założyć coś wygodnego , normalnego na tyłek zaraz po porodzie mój mi przywiezie, upiore i na spacery będą jak znalazł
Trochę się naschylalam i ledwo doszłam do domu. Ciągle kłuje mnie w pochwie, czuję od czasu do czasu jak by mnie prąd tam kopał od środka. @Ewka34 ty miałaś chyba takie uczucie przez ostatnie dnie, czy coś pomyliłam ?
Teraz obiad i odpoczywamy
37+5
Zobacz załącznik 876719
Zobacz załącznik 876721
Myślę, ze wszystkie już jesteśmy znudzone i zmęczone tą końcówką ciąży, bo ja mimo tego, że fizycznie dobrze się czuje to już też rozdrazniona jestem i juz bym wolała być po porodzieNo ja za 2 dni będę miała 37/38 tydzień to tak może za 9 dni już wychodzić młoda, bo ja psychicznie oszaleje, fizycznie czuje się super, ale ostatnio jakieś doły często.. już z tego siedzenia w domu chyba..
no tak, może Twoje maleństwo Ciebie wysłucha i wyjdzie wtedy
Hah tak, jutro podjedziemy tam tak na 17 i weźmiemy. I będę tez pół dnia pewnei siedzieć z tym hahahha.
A bo ja jestem dosyć gadatliwa itd, ale nie wszystko zawsze pisze. Staram się tak odpędzać te złe humory i wam tu nie marudzić, ale no od jakiegoś czasu już mam psychicznie dosyć tej ciąży tzn tego siedzenia w domu, mojej bezużyteczności i jakiejś tam samotności.. ale to pewnei tez zasługa tych hormonów i wiem, że nie tylko ja to przeżywam a zostało już tylko 3 tyg także dam rade
Jasne, super pomysł ja jednak chce dzieciątku poświecić czas i tez coś dla siebie będę oczywiście robiła tzn jakieś książki, wyjścia ze znajomymi itd