reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Szalona Ty :p ale no nie da się ciagle leżeć, ja dziś tez już x2 z psem, prysznic, ziemniaki i owoce kupiłam, obrałam na obiad ziemniaki, pranie zebrałam, w laboratorium byłam i tak ciagle coś, a tu już 13 :)
Wow, ekstra ta Twoaj córa, może kucharka będzie kiedyś w jakiejś dobrej restauracji [emoji171][emoji56]
Hyhyhy nie umiem lezec i pachniec :p ale wszystko z rozsadkiem ;) chodzic za duzo nie moge bo zaraz mnie krzyze bola i brzuch twardnieje ;) takze co moge to moge i sie klade ;) a corcia.. hyhy nie ,nie chce byc kucharka , tylko psychologiem czy psychiatra ;)

reklama
Pewnie zmiana pogody, nie martw się i słuchaj znaków organizmu, a jeśli pragnie dziś wypocząć i tylko leżeć i jesc to tak zrób :) później już nie będzie kiedy tak poleniuchować heh
Masz rację. Bo kiedy hak nie teraz? Jutro jedziemy na urodziny do mojego bratanka i od razu zostawimy dzieci na wakacje u moich rodziców na min 8-9dni więc sobie odpocznę.

Pomaga, ale ciężko przypadek z niego, uparciuch straszny:D kulminacja charakterów męża i moja,a poza tym wiek-3 lata córcia to córcia, hormony te sprawy.... Solidarność jajnikow:D może ktokolwiek mnie w domu zrozumie:D
Moja murem stoi za mezem :D wiec na ta solidarnosc jajnikow bym nie liczyla :D

Ale słodziutkie, prześliczne :) ja tam bym się zdecydowała na niego, tez się nasłuchałam o tym niby zgubnym białym szumie itd, ale nie chce popadać w jakaś chore paranoje typu : tego nie zjem, bo dziecku zaszkodzi, tego nie kupię, bo zabawka źle wpłynie na rozwój małej itd..
myśle, że jeśli będę używała z umiarem to nic się jej nie stanie. W brzuszku tez ciagle słyszy różne przytłumione dźwięki, głosy nasze, muzykę, prace serducha i innych moich narządów także ten misiek jej na bank nie zaszkodzi, a jeśli ma nam uratować tyłek w cięższe dni jak będzie marudna i nic nie zadziała oprócz misia i takiego usypiania to czemu nie :)
Moja reaguje na piosenki Dżemu :D fika jak nie wiem wtedy ,szczegolnie na gitare.. ❤❤❤❤

Załączniki

• 20180706_131522.jpg
    20180706_131522.jpg
    828,1 KB · Wyświetleń: 101
Do dziewczyn które odebrały już wyniki gbs. Co u was pisało ? Bo ja nie rozumiem tych moich wyników :/

Powinno być albo ujemny/negatywny wynik albo niestety dodatni albo pozytywny.

Ja dziś odebrałam i mam ujemny czyli nic nie mam żadnej bakterii itd. I sama sobie pobierałam ten wymaz [emoji28][emoji28]

reklama
Hyhyhy my ostatnio spacerowalismy i stwierdzilam ze to juz nie to samo miasto.. :( duzo sie zmienilo.. i w parku.. pamietasz te ruiny mikro zamku jak sie szlo do zoo? Byly ogrodzone zawsze.. juz tego nie ma..
Pamiętam ruinki nawet jakieś zdjęcie mam. Choć nie kojarzę ogrodzenia ;) szkoda że domek myśliwski się spalił.moj ulubiony był zawsze mostek nad tym zasyfiałym stawem i samolot. Kurczę aż mi się dzieciństwo przypomniało:)

Do góry