G
gosc12
Gość
Kurcze ja też mamJa mam dodatni i mam tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ja też mamJa mam dodatni i mam tak
Jaka ładna mamusia i zgrabniutkaPisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach
Spokojnie. W pierwszej ciąży też miałam dodatni wynik i jak odebrałam to to ryczalam pół dnia. Bardzo dużo kobiet ma dodatni gbs. Jak zaczniesz rodzić od razu na izbie powiedz,chociaż w karcie ciąży położna od razu zauważy. I dadzą antybiotyk Tobie. Jakbyś za szybko urodziła to podadzą dziecku i wszystko będzie dobrze:-*:-*:-*Kurcze ja też mam
Baaaaardzo dziekuje :-*Jaka ładna mamusia i zgrabniutka
Mi też to nie potrzebne uważam że strata kasy jeszcze 170 zł oooooo co to to nie wolę coś innego kupić małej.Ja nie kupuje tych szumisi.. dla uspokojenia malucha mam rece i cyce poza tym pamietajcie ze promieniowanie wifi jest niebezpieczne i dla nas, a co dopiero dla malucha
A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...U nas nic nie wyszło na testach skórnych, ale alergolog powiedziała że z wywiadu była bardziej niż pewna że alergia przynajmniej na roztocza wyjdzie Aleksowi alergia . Ale ona i tak nie wyklucza alergii i mamy zrobić jeszcze jedno badanie z tlenkiem węgla żeby wykluczyć astmę. Tak na wszelki wypadek.
Dodatkowo dzisiaj chłodniej niż wczoraj, wczoraj był upał i nic mi się nie działo, a dziś obrączke i zaręczynowy zdjelam bo czuje jak mi palce puchna u rąk, tak nagle [emoji50]
Dziwnie mi bez obrączki [emoji24][emoji24]
Plus taki ze więcej skoków tętna niż ten rano nie miałam.
4 lata. Ale dziś Pani alergolog mi powiedziała że zmieniły się wytyczne i dzieciom testy skórne można robić już od 6 miesiąca życia.A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...
A moje wlasnie te ruinki i samolot wtedy bylo tak fajnie.. teraz to tylko kwiaty i donice wiklinowe..Pamiętam ruinki nawet jakieś zdjęcie mam. Choć nie kojarzę ogrodzenia szkoda że domek myśliwski się spalił.moj ulubiony był zawsze mostek nad tym zasyfiałym stawem i samolot. Kurczę aż mi się dzieciństwo przypomniało
Wiesz corunia tatuniaAha...To mnie pocieszylas