reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurcze :( ja też mam :(
Spokojnie. W pierwszej ciąży też miałam dodatni wynik i jak odebrałam to to ryczalam pół dnia. Bardzo dużo kobiet ma dodatni gbs. Jak zaczniesz rodzić od razu na izbie powiedz,chociaż w karcie ciąży położna od razu zauważy. I dadzą antybiotyk Tobie. Jakbyś za szybko urodziła to podadzą dziecku i wszystko będzie dobrze:-*:-*:-*

U nas nic nie wyszło na testach skórnych, ale alergolog powiedziała że z wywiadu była bardziej niż pewna że alergia przynajmniej na roztocza wyjdzie Aleksowi alergia . Ale ona i tak nie wyklucza alergii i mamy zrobić jeszcze jedno badanie z tlenkiem węgla żeby wykluczyć astmę. Tak na wszelki wypadek.

Dodatkowo dzisiaj chłodniej niż wczoraj, wczoraj był upał i nic mi się nie działo, a dziś obrączke i zaręczynowy zdjelam bo czuje jak mi palce puchna u rąk, tak nagle [emoji50]
Dziwnie mi bez obrączki [emoji24][emoji24]
Plus taki ze więcej skoków tętna niż ten rano nie miałam.

U nas nic nie wyszło na testach skórnych, ale alergolog powiedziała że z wywiadu była bardziej niż pewna że alergia przynajmniej na roztocza wyjdzie Aleksowi alergia . Ale ona i tak nie wyklucza alergii i mamy zrobić jeszcze jedno badanie z tlenkiem węgla żeby wykluczyć astmę. Tak na wszelki wypadek.

Dodatkowo dzisiaj chłodniej niż wczoraj, wczoraj był upał i nic mi się nie działo, a dziś obrączke i zaręczynowy zdjelam bo czuje jak mi palce puchna u rąk, tak nagle [emoji50]
Dziwnie mi bez obrączki [emoji24][emoji24]
Plus taki ze więcej skoków tętna niż ten rano nie miałam.
A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...

A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...
4 lata. Ale dziś Pani alergolog mi powiedziała że zmieniły się wytyczne i dzieciom testy skórne można robić już od 6 miesiąca życia.
Majeczce na pewno będę chciała robić bo u nas duże ryzyko alergii. U mnie i u męża w rodzinie najbliższej dużo alergików.
My mamy za dwa lata testy powtarzać bo wcześniej nie ma sensu powiedziała, a wracać jesień _ zima jeśli dalej mimo zaleceń od niej dalej będą problemy.

Pamiętam ruinki nawet jakieś zdjęcie mam. Choć nie kojarzę ogrodzenia ;) szkoda że domek myśliwski się spalił.moj ulubiony był zawsze mostek nad tym zasyfiałym stawem i samolot. Kurczę aż mi się dzieciństwo przypomniało:)
A moje wlasnie te ruinki :p i samolot :p wtedy bylo tak fajnie.. teraz to tylko kwiaty i donice wiklinowe..

reklama
Do góry